Search
Asset 2

صادرات فرش ایران «عملا صفر شده است»

نایب رئیس اتحادیه فرش دستباف ضمن انتقاد از سیاست‌گذاری‌‌‌های مسئولان اشاره کرد وضعیت فروش فرش دستباف به‌علت تحریم‌های داخلی و خارجی با افت شدید مواجه شده است.
(Otaghiranonline.ir)

نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ضمن انتقاد از سیاست‌گذاری‌‌‌های مسئولان جمهوری اسلامی که موجب رکود داخلی شده اشاره کرد که وضعیت فروش فرش دستباف به‌علت تحریم‌های داخلی و خارجی با افت شدید مواجه شده است.

حامد چمن‌‌‌‏رخ درباره تحریم داخلی گفت: «تحریم داخلی یعنی سیاست‌های غلطی که سیاست‌‌‌‏مداران ما در سالیان اخیر بدون توجه به ماهیت فرش دستباف در نظر گرفتند و باعث شدند بسیاری از فعالان حوزه فرش دستباف از این صنعت بروند که از جمله این سیاست‌ها بازگشت ارز صادراتی است.»

چمن‌‌‌‏رخ با بیان اینکه گمرک ایران آماری از صادرات فرش اعلام نکرده است، گفت: «برآوردها نشان می‌دهد که در ۹ ماهه ۱۴۰۲ در مجموع ۳۵ میلیون دلار صادرات فرش دستباف داشته‌ایم و این در حالیست که در سالیان دور ۵۰۰ میلیون دلار صادرات داشتیم. حتی در حدود سال ۱۳۷۴ حدود ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار صادرات فرش دستباف صورت گرفته بود. بنابراین در حال حاضر صادرات فرش دستباف عملاً صفر است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی