مهدی زارع اشکذری دانشجوی دانشگاه بلونیای ایتالیا که در جریان اعتراضات اخیر بازداشت شده بود، پس از آزادی موقت بر اثر صدمات ناشی از شکنجه توسط نیروهای حکومتی جان سپرد.
مهدی زارع اشکذری پس از آزادی، توسط خانوادهاش به بیمارستان منتقل شد، اما حال وی رو به وخامت گذاشت و به کما رفت و نهایتا پس از ۲۰ روز بر اثر شدت جراحات وارده، جان سپرد.
این جوان دانشجو اهل اشکذر یزد که برای شرکت در مراسم ختم مادرش به ایران بازگشته بود در جریان اعتراضات سراسری در شهر تهران بازداشت و گفته شده پس از شکنجه توسط نیروهای حکومتی، از ناحیه صورت مورد آسیب جدی قرار گرفته بود.
خاله مهدی با انتشار تصویر مهدی زارع در فضای مجازی از ضرب و شتم این جوان در زمان بازداشت خبر داد و نوشت: مهدی، خواهرزاده عزیزم شنبه در کنار قبر مادرت آرام میگیری. ولی مواظب باش مشت و لگدها و کبودیها و دماغ شکستهات که در بازداشتگاه امنیتی بر تو وارد کردند را از مادرت پنهان کنی.
مراسم خاکسپاری این جوان ۳۱ساله روز دهم دیماه در قبرستان اشکذر برگزار شد.