Search
Asset 2

توزیع وام‌های نجومی میان کارکنان بانک‌ها؛ رئیس کل بانک مرکزی به مجلس فراخوانده می‌شود

جعفر قادری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بررسی وضعیت توزیع وام‌های کلان میان کارکنان و نابرابری دسترسی به وام‌ها، از فراخوانده شدن محمد رضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی به مجلس خبر داد.
(Danial Shaigan\Ecoiran.com)

«عضو کمیسیون اقتصادی مجلس» با بررسی وضعیت توزیع وام‌های کلان میان کارکنان بانک‌ها و نابرابری دسترسی به وام‌ها در میان مردم، از فراخوانده شدن محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی، به مجلس خبر داد.

«جعفر قادری» در گفتگو با خبرگزاری «ایلنا» اعلام کرد: «به منظور بررسی دقیق این موضوع، رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل چند بانک به کمیسیون اقتصادی مجلس دعوت خواهند شد تا توضیحات لازم را ارائه دهند.»

قادری با اشاره به انتقادات اخیر از توزیع وام‌های کلان با سود پایین میان مدیران و کارکنان شبکه بانکی، افزود: طبق گزارش بانک مرکزی، در سال گذشته بیش از ۹۱ هزار میلیارد تومان وام با سود پایین به کارکنان بانک‌ها پرداخت شده است.

وام‌های خرد برای مردم، وام‌های کلان برای پرسنل بانک‌ها

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اعتراض به تفاوت قابل توجه میان سقف وام‌های پرداختی به کارکنان بانکی و وام‌های بازنشستگان و همچنین وام‌های خرد به مردم اشاره کرد و گفت: «در حالی که سقف وام برخی کارکنان بانکی از یک میلیارد تومان هم عبور کرده است، سقف وام بازنشستگان تنها ۳۰ میلیون تومان است و وام‌های خرد برای مردم عادی حداکثر ۵۰ میلیون تومان است.»

او گفت: «این اختلاف باعث ایجاد صف‌های طولانی برای دریافت وام‌های ودیعه مسکن و وام ازدواج شده است. شبکه بانکی علت این صفوف را کمبود منابع مالی اعلام می‌کند.»

قادری همچنین نسبت به ادعای شبکه بانکی درباره محدود کردن پرداخت وام خرد به مردم و اینکه سیاست‌های انقباضی برای مهار تورم،‌ پرداخت این وامها را محدود نموده، اعتراض کرد.

او تاکید کرد: بحث سیاست‌های کنترل نقدینگی در شرایط کنترل تورم، دنبال می‌شود اما توزیع وام‌های بانکی باید به گونه‌ای باشد که فقط شامل وام‌های خرد نشود و بتوانند مشکل پرداخت وام‌های خرد به مردم را حل کنند و همچنین تامین مالی‌ها واحدهای بزرگ تولیدی را از بازار سرمایه انجام دهند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی