رهبر جمهوری اسلامی در دیدار با جمعی از مداحان گفت که مبارزه با فساد نقطه قوت جمهوری اسلامی است.
علی خامنهای در این دیدار که روز ۱۳ دی ماه در حسینیه امام خمینی برگزار شد، با اشاره به مبارزه با فساد گفت: «برخی میخواهند این نقطه قوت را تبدیل به نقطه ضعف کنند. باید در مقابل دلسرد کنندگان مردم ایستاد.»
او هم چنین از اتکای جمهوری اسلامی به قدرت نرم سخن گفت و افزود: «جمهوری اسلامی بیش از قدرت سخت به قدرت نرم متکی بوده است … البته شما میدانید که من به تسلیحات، تسلیحات پیشرفته و منطبق با نیاز و مطابق با تواناییهای دشمنان اعتقاد دارم و دنبال میکنم. اما عقیدهام این است، در کنار آن قدرت سخت و قدرت تسلیحاتی، بایستی تسلیحات فکری، تسلیحات زبانی و تسلیحات منطق قوی در بین ما گسترده بشود.»
او با تمجید از مداحان اهل بیت، مداحی را هنر نامید و گفت که این هنر جزو مهمترین بخشهای قدرت نرم جامعه اسلامی است.
«هنر مداحی و موجودیتی به نام هیئت، که محور هیئت مداح است و واعظ، جزو مهمترین بخشهای قدرت نرم جامعهی اسلامی است. قدرت نرم از قدرت سخت نافذتر و مؤثرتر است.»