جاریشدن سیل در مناطق جنوب شرقی ترکیه که بهتازگی دو زلزله مهیب را پشت سر گذاشته بود، باعث جانباختن دستکم ۱۴ نفر و مفقودشدن تعدادی دیگر شد.
از صبح روز سهشنبه استانهای شانلیاروفا و آدییامان و ملاتیه که در زلزله اخیر ترکیه بهشدت آسیبدیده بودند، شاهد ریزش بارانهای شدیدی بوده است و بارش باران شدید از بامداد روز چهارشنبه در این استانها شدت گرفته که موجب جاریشدن سیل در این مناطق شده است.
«سلیمان سویلو» وزیر کشور ترکیه گفت که به دنبال جاریشدن سیل تاکنون ۱۲ نفر در استان استانهای شانلیاروفا و ۲ نفر دیگر نیز در استان آدییامان جان خود را ازدستدادهاند.
سویلو همچنین اظهار کرد که تاکنون پنج نفر نیز در حادثه مفقود هستند که جستجو برای یافتن آنها همچنان جریان دارد همچنین دو آتشنشان که در حال امدادرسانی به مردم بودند اکنون در لیست مفقودین هستند.
شبکه تی آرتی خبر ترکیه نیز از خسارت سنگین سیل در مناطق شهری و تأسیسات زیربنایی و مسیرهای جادهای جنوب ترکیه خبر داد و اعلام کرد: «سیل برخی چادرها و کانکسهای اسکان شهروندان زلزلهزده را با خود برده و چادرهایی که احتمال آبگرفتگی وجود دارد، تخلیه شده است.»
تی آرتی میزان بارش ۲ روز اخیر در استانهای شانلیاروفا و آدییامان را برابر نیمی از کل بارش سالانه این مناطق اعلام کرد و گزارش داد: «برای نجات شهروندان از سیل، بالگردهایی به منطقه اعزام شده است.»
بنا به اعلام این رسانه، بارش باران در این مناطق همچنان ادامه دارد و با آبگرفتگی مناطق اسکان زلزلهزدگان، شهروندان سیلزده دیگر چادر هم برای اسکان ندارند.
بر اساس گزارشهای منتشر شده از این مناطق، سیل صدها خانه و وسیله نقلیه در این دو شهر را با خود برده و به مزارع کشاورزی خسارت زیادی وارد کرده است و بسیاری از مردم سیلزده نیز در حال تخلیه خانههای خود هستند.
زمینلرزه مهیب ترکیه تاکنون ۵۲ هزار کشته در این کشور و شمال سوریه بر جای گذاشته است که بیشتر قربانیان مربوط به جنوب ترکیه است. در این حادثه بیش از ۲۰۰ هزار خانه ویران یا به طور جدی آسیب دیدند و میلیونها نفر در پی آن آواره شدند.