وبسایت یک گروه تحقیقاتی مستقر در نیویورک به دنبال انتشار شهادت یک پزشک در مورد برداشت اجباری کلیه یک خانم تمرینکننده فالون گونگ در چین، هدف حملات سایبری مخرب قرار گرفت.
فالون گونگ، یک تمرین معنوی شامل آموزههای اخلاقی با محوریت ارزشهای حقیقت، نیکخواهی، و بردباری و همچنین تمرینات مدیتیشن است و طی ۲۴ سال گذشته از سوی حزب کمونیست چین هدف آزار و شکنجه خونینی قرارگرفته است که همچنان ادامه دارد.
به گفته این پزشک، این خانم قربانی برداشت اجباری اعضای بدن توسط رژیم کمونیستی چین شده و مدتی پس از گفتگو این دو، این خانم جان خود را از دست داده است.
این خانم قربانی با نام ژانگ شیوچین، ۴۶ساله، در آوریل ۲۰۱۹، بعد از عمل جراحی برداشت یکی از کلیههایش و پیش از جانباختن، تجربیات خود را به یک پزشک در یک بیمارستان نظامی کلیدی در هاربین، مرکز استان هیلونگ جیانگ در شمال چین منتقل کرد.
این پزشک که برای حفظ امنیتش نام او فاش نشده، یک ویدئوی ضبط شده از این مکالمه را به «سازمان جهانی برای بررسی آزار و شکنجه فالون گونگ» (WOIPFG)، که یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در نیویورک است ارائه کرد. این سازمان متن ضبط شده و همچنین متن شهادت پزشک را در ۱۷ جولای منتشر کرد.
این پزشک گفت که او جراحاتی را که بدن خانم ژانگ را پوشانده بود، زخم باز روی شکم او، محل استخراج کلیه و زخم باز دیگری در نزدیکی ناحیه کبدش را مشاهده کرده است.
او معتقد بود که خانم ژانگ احتمالاً از آزار و شکنجههای شدیدی رنجبرده است که به اکثر اندامهای او از جمله کبد آسیبزده و آنها را برای پیوند نامناسب کرده است و فقط یکی از کلیههایش برداشته شده بود.
یک دادگاه مستقل در سال ۲۰۱۹ به این نتیجه رسید که پیروان فالون گونگ منبع اصلی برداشت اجباری اعضای بدن توسط رژیم چین هستند و این اقدام در «مقیاس قابل توجهی» انجام میشود.
ساعاتی پس از انتشار این شهادت، «سازمان جهانی برای بررسی آزار و شکنجه فالون گونگ» هدف شدیدترین حمله سایبری که از زمان تأسیس تا کنون تجربه کرده قرار گرفت.
حمله سایبری به وبسایت «سازمان جهانی برای بررسی آزار و شکنجه فالون گونگ» یک هفته این وبسایت را از کار انداخت.
دکتر وانگ ژئوان، محقق ارشد این سازمان، گفت: چنین حمله سایبری مستمری نشان میدهد که رژیم کمونیستی برای سرپوش گذاشتن به موضوع برداشت اجباری اعضای بدن منابع زیادی را به کار میگیرد.
دکتر وانگ پس از تماس با چین متوجه شد که رژیم کمونیستی بلافاصله به انتشار این شهادت واکنش نشان داده و وزارت امنیت عمومی، بالاترین مقام پلیس چین، به دفتر خود در هیلونگ جیانگ، منطقهای که بیمارستان نظامی در آن واقع است، دستور داد تا این موضوع را بررسی کند.