Search
Asset 2

ارتش آمریکا: شلیک موشک‌های حوثی‌ها به سمت یک کشتی در دریای سرخ

سنتکام روز سه‌شنبه اعلام کرد که گروه حوثی وابسته به جمهوری اسلامی در یمن به یک کشتی کانتینری با پرچم لیبری در دریای سرخ موشک شلیک کرد اما به کشتی اصابت نکرد.
رژه نظامی موشک‌های حوثی (MOHAMMED HUWAIS/AFP via Getty Images)

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) روز سه‌شنبه اعلام کرد موشکی که حوثی‌های یمن به یک کشتی کانتینری با پرچم لیبریا در دریای سرخ شلیک کردند به کشتی اصابت نکرده است.

به گفته سنتکام در این حمله، دو موشک بالستیک ضد کشتی از خاک یمن به سمت کشتی پینوکیو شلیک شد که هیچ خسارت یا آسیبی در پی نداشت.

یحیی سریع، سخنگوی ارتش حوثی‌ها پیشتر گفته بود که یک کشتی را هدف قرار دادند و آن را «آمریکایی» توصیف کرد.

براساس داده‌های حمل و نقل در پایگاه داده‌ عمومی «اکواسیس»، پینوکیو یک کشتی کانتینری با پرچم لیبریا است که به شرکت ثبت‌شده‌ای در سنگاپور تعلق دارد.

سریع گفت که حوثی‌ها در واکنش به جنگ غزه و به منظور همبستگی با فلسطینیان، عملیات نظامی خود را در ماه رمضان تشدید خواهند کرد.

ماه‌ها حملات حوثی‌ها در دریای سرخ، حمل‌ونقل جهانی را مختل کرده و شرکت‌ها را مجبور به تغییر مسیر به سفرهای طولانی‌تر و پرهزینه‌تر در اطراف جنوب آفریقا کرده است.

آمریکا و بریتانیا حملاتی را به اهداف حوثی‌ها در یمن انجام داده‌اند و شبه‌نظامیان حوثی وابسته به جمهوری اسلامی ایران را مجدداً به عنوان یک گروه تروریستی معرفی کرده‌اند.

سنتکام اعلام کرد روز دوشنبه شش حمله دفاعی در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن انجام داد. این حملات یک کشتی بدون سرنشین زیردریایی و ۱۸ موشک ضد کشتی را منهدم کرد که به گفته سنتکام تهدیدی قریب الوقوع برای کشتی‌های تجاری و کشتی‌های نیروی دریایی ایالات متحده در منطقه است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی