Search
Asset 2

حوثی‌ها: فرودگاه نجران عربستان را مورد هدف قرار دادیم

فرودگاه نجران عربستان سعودی - sabq.org
فرودگاه نجران عربستان سعودی - sabq.org

حوثی‌های یمن امروز در پیامی در تلگرام مدعی شدند که فرودگاه نجران عربستان سعودی را مورد حمله قرار داده‌اند.

این گروه روز سه‌شنبه ۴ اوت (۱۳ مرداد) اعلام کرد که این حمله در پاسخ به آنچه «نفوذ پهپادهای سعودی به حریم هوایی استان‌های صعده و حجه» در شمال‌غرب یمن توصیف کردند، انجام شده است.

حوثی‌ها همچنین اعلام کردند که از روز دوشنبه ۲۹ تیر در واکنش به آنچه «محاصره یمن از سوی عربستان سعودی» خوانده، محاصره دریایی علیه عربستان در دریای سرخ برقرار کرده است. 

این گروه در اواخر تیرماه دو نفتکش عربستان سعودی را نیز در دریای سرخ هدف قرار داد.

حوثی‌ها در ادامه این حملات را اقدامی تلافی‌جویانه در واکنش به محاصره دریایی یمن از سوی عربستان توصیف کردند.

دونالد ترامپ در واکنش به حملات حوثی‌ها اعلام کرده بود که در صورت تکرار حملات حوثی‌ها به کشتی‌ها، ایالات متحده جمهوری اسلامی را مسئول خواهد دانست و علیه تهران و حوثی‌ها اقدام نظامی خواهد کرد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی