Search
Asset 2

جمهوری اسلامی ۲۵ شخص و نهاد آمریکایی و بریتانیایی را تحریم کرد

روزنامه جمهوری اسلامی در مقاله‌ای با انتقاد از روابط حکومت ایران با رژیم چین نوشت که تمام راه‌های دیپلماسی با کمک چین به روی ایران بسته شده است
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی. (Public Domain)

وزارت خارجه جمهوری اسلامی اعلام کرد که ۲۵ شخص و نهاد را از دو کشور آمریکا و انگلیس با اتهام «حمایت و تأمین مالی» اسرائیل در ارتباط با جنگ غزه تحت تحریم قرار داده است.

این وزارتخانه روز پنجشنبه، ۱۳ اردیبهشت با انتشار دو پیام در شبکه ایکس اعلام کرد که هشت شخص و پنج نهاد بریتانیایی و هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را به دلیل اقدامات عامدانه آنان در «حمایت و تسهیل اقدامات» دولت اسرائیل در طول جنگ غزه تحریم کرده است.

برخی از کارشناسان معتقدند که این تحریم‌ها اقدامی تلافی‌جویانه از سوی جمهوری اسلامی در واکنش به وضع تحریم‌های جدید از سوی آمریکا، بریتانیا و اتحادیه اروپا علیه حکومت ایران پس از حمله بی‌سابقه پهپادی و موشکی جمهوری اسلامی به خاک اسرائیل بوده است.

افرادی که از سوی وزارت خارجه چمهوری اسلامی تحریم شده‌اند، از دریافت روادید و «امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران» و داشتن حساب بانکی در نظام مالی ایران محروم می‌شوند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی