ارتش دفاعی اسرائیل با انتشار بیانیهای تایید کرد که حدود سه ماه پیش، «روحی مشتهی» رئیس دولت حماس در یک عملیات مشترک با «شینبت»، سرویس امنیت داخلی اسرائیل کشته شده است.
در این عملیات علاوه بر «روحی مشتهی»، رئیس دولت حماس در غزه، «سامح السراج»، مسئول امنیتی در دفتر سیاسی و کمیته کار حماس و همچنین «سامی عوده»، فرمانده مکانیسم امنیت عمومی حماس کشته شدهاند.
ارتش اسرائیل عنوان کرد که جتهای جنگنده نیروی هوایی، این سه نفر را زمانی که در یک شبکه زیرزمینی مستحکم و مجهز در شمال غزه پنهان شده بودند، هدف قرار داده و کشته است.
طبق بیانیه، این مجموعه به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل حماس عمل کرده و به فرماندهان ارشد این امکان را میداد که برای مدت طولانی در آنجا بمانند.
به گفته شینبت و ارتش اسرائیل، گروه حماس برای پیشگیری از خسارات معنوی و کاهش عملکرد نیروهای خود از انتشار خبر کشته شدن اعضای ارشد این گروه ممانعت کرده است.
حماس تاکنون کشته شدن این افراد را تایید نکرده است.
















