Search
Asset 2

وزیر دفاع اسرائیل: حملات به جمهوری اسلامی به دلیل حملات به غیرنظامیان تشدید می‌شود

وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد حملات این کشور به مواضع جمهوری اسلامی در پاسخ به ادامه حملات موشکی تهران علیه غیرنظامیان، تشدید خواهد شد.
(t.me/StateofIsraelOfficial)

وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد حملات این کشور به مواضع جمهوری اسلامی در پاسخ به ادامه حملات موشکی تهران علیه غیرنظامیان، تشدید خواهد شد.

به گزارش تایمز اسرائیل یسرائیل کاتس روز جمعه ۲۷ مارس (۷ فروردین) گفت که با وجود هشدارهای قبلی به جمهوری اسلامی برای توقف حملات علیه مناطق مسکونی در اسرائیل، این حملات ادامه یافته است.

او تأکید کرد که در نتیجه، عملیات نظامی اسرائیل «شدت گرفته و به طیف گسترده‌ای از حوزه‌ها و اهداف که در ساخت و استفاده از سلاح علیه غیرنظامیان اسرائیلی کمک می‌کنند، گسترش خواهد یافت.»

کاتس افزود که جمهوری اسلامی «بهای سنگین و فزاینده‌ای» برای آنچه «جنایت جنگی» خواند، خواهد پرداخت.

در همین راستا، ارتش اسرائیل نیز اعلام کرده در چارچوب حملات شبانه، توانمندی‌های تولید تسلیحاتی جمهوری اسلامی را هدف قرار داده و ده‌ها سایت مرتبط را مورد حمله قرار داده است.

بر اساس این گزارش، از جمله اهداف، پایگاهی برای آموزش نیروها و نگهداری سامانه‌های موشکی، مراکز تولید اجزای کلیدی موشک‌های بالستیک، تأسیسات تولید باتری‌های تسلیحاتی و سایت‌های مرتبط با سپاه پاسداران بوده‌اند.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که در این عملیات، مجموعه‌هایی مرتبط با آماده‌سازی و پرتاب موشک، سامانه‌های پدافند هوایی و مواضع دیده‌بانی نیروهای نظامی جمهوری اسلامی هدف قرار گرفته‌اند.

ماریا مارتینز از فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر امروز اعلام کرد که از زمان آغاز حملات آمریکا و اسرائیل، بیش از ۱۹۰۰ نفر در ایران کشته‌شده و دست‌کم ۲۰ هزار نفر زخمی شده‌اند. این آمار بر اساس داده‌های ارائه‌شده از سوی هلال‌احمر جمهوری اسلامی منتشر شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی