Search
Asset 2

بیش از ده نفر از نیروهای نظامی آمریکا در جریان حادثه‌ای در پایگاه هوایی پرینس سلطان در عربستان سعودی زخمی شدند

زخمی شدن حدود ۱۲ نظامی آمریکا در پایگاه پرینس سلطان عربستان؛ ۲ نفر به‌شدت مجروح شدند
پایگاه هوایی پرنس سلطان در الخرج، در مرکز عربستان سعودی.(ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/POOL/AFP via Getty Images)

یک مقام آمریکایی آگاه از وضعیت، در تاریخ ۲۷ مارس (۷ فروردین)، به اپک تایمز تأیید کرد که بیش از ده نفر از نیروهای نظامی ایالات متحده در جریان یک حادثه در پایگاه هوایی پرینس سلطان در عربستان سعودی زخمی شده‌اند.

وضعیت دو نفر از این نیروها وخیم گزارش شده است.

این مقام آمریکایی نتوانست تأیید کند که آیا این حادثه نتیجه حمله جمهوری اسلامی ایران بوده است یا نه؛ در حالی که برخی رسانه‌های دیگر چنین گزارشی منتشر کرده‌اند.

چند ساعت پیش از حادثه روز جمعه، فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) به اپک تایمز اعلام کرده بود که ۳۰۳ نفر از نیروهای نظامی آمریکا در جریان درگیری‌ها زخمی شده‌اند که ۱۰ نفر از آن‌ها به‌شدت مجروح شده‌اند.

سنتکام همچنین اعلام کرد که ۲۷۳ نفر از این نیروها به خدمت بازگشته‌اند.

ترامپ روز جمعه در جریان سخنرانی در یک نشست سرمایه‌گذاری با حمایت عربستان سعودی در شهر میامی، درباره جنگ ایران صحبت کرد.

او در نشست «ابتکار سرمایه‌گذاری آینده اولویت» که توسط صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی برگزار شد، گفت: «واقعاً معتقدم ما خاورمیانه را نجات دادیم.»

او افزود: «ما فقط اسرائیل را نجات ندادیم، بلکه کل خاورمیانه را نجات دادیم. و این موضوع با تمام آن موشک‌هایی که به سمت شما شلیک شد، ثابت شد. عربستان سعودی بارها هدف قرار گرفت.»

ترامپ همچنین اضافه کرد که ایالات متحده در حال «تحقق تک‌تک اهداف نظامی» است که کمتر از چهار هفته پیش تعیین شده بودند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی