Search
Asset 2

سخنرانی پیر پالیو در تجمع مخالفان «مالیات کربن» در تورنتو

مالیات کربن موضوع اصلی تجمع به‌ظاهر انتخاباتی رهبر محافظه‌کار، پیر پالیو، در تورنتو بود که آخر هفته برگزار شد و حدود 2500 نفر از هوادرانش را به شمال اتوبیکو کشاند.
پیر پالیو، رهبر حزب محافظه‌کار کانادا (The Epoch Times)

مالیات کربن موضوع اصلی تجمع به‌ظاهر انتخاباتی رهبر محافظه‌کار، پیر پالیو، در تورنتو بود که آخر هفته برگزار شد و حدود ۲۵۰۰ نفر از هوادرانش را به شمال اتوبیکو کشاند.

کتی کاتولا، ساکن انتاریو، روی صحنه به آقای پالیو پیوست و از دیدار خود با نخست‌وزیر کانادا، جاستین ترودو، در جریان نشست تالار شهر در سال ۲۰۱۷ گفت. آن‌طور که از نقل‌ها پیداست، خانم کاتولا از ترودو خواسته بود تا فکری به حال هزینه گرمایش خانه‌اش بکند که به دلیل طرح مالیات کربن لیبرال‌ها بشدت افزایش یافته بود.

او در جریان تجمع ۱۰ مارس در مرکز کنگره تورنتو گفت: «سه سال است که نمی‌توانم نوه‌هایم را ببینم، زیرا مالیات کربن ماهانه بیش از ۲۰۰ دلار خرج روی دستم می‌گذارد.»

آقای پالیو مدت‌هاست که با شعار «تبر به مالیات» به دنبال لغو مالیات کربن بوده که قرار است در ۱ آوریل ۲۳ درصد افزایش پیدا کند و در سال جاری به ۸۰ دلار به‌ازای هر تن برسد. مالیات کربن فدرال هر ساله ۱۵ دلار به‌ازای هر تن افزایش می‌یابد و تا سال ۲۰۳۰ به ۱۷۰ دلار به‌ازای هر تن خواهد رسید.

درحالی‌که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند محافظه‌کاران از نظر حمایت مردمی برتری قابل‌توجهی نسبت به لیبرال‌ها دارند، آقای پالیو همچنان تجمعاتی را در سراسر کشور برگزار کرده است. آخرین داده‌های بانک اطلاعاتی نظرسنجی ۳۳۸.کا نشان می‌دهند که محافظه‌کاران از حمایت ۴۲ درصدی، لیبرال‌ها از حمایت ۲۴ درصدی و حزب دموکرات جدید از حمایت ۱۹ درصدی مردم برخوردارند.

آقای پالیو در جریان تجمع ۱۰ مارس از پیامدهای مختلف مالیات کربن گفت و روی تأثیر آن بر کشاورزی و حمل‌و‌نقل کالاها تأکید کرد. او گفت: «انتظار می‌رود افزایش بعدی مالیات به افزایش قیمت مواد غذایی و تشدید بحران مسکن دامن بزند.»

او افزود: «مالیات کربن باعث گران‌ترشدن خانه‌سازی می‌شود، زیرا تمام مصالحی که در خانه‌سازی کاربرد دارند، باید تا محل ساخت حمل شوند… و این باعث تشدید بحران مسکن می‌شود که هم‌اکنون نیز گریبان‌گیر ما است.»

رهبر حزب محافظه‌کار با اشاره به چالش‌های پیش روی صنایعی نظیر تولید فولاد، درخصوص انعطاف‌پذیری اقتصادی و رقابت‌پذیری کانادا ابراز نگرانی کرد. او گفت هزینه‌های تولید در این بخش‌ها به دلیل مالیات کربن اتاوا دوبرابر شده و به افزایش واردات از کشورهایی مانند چین دامن زده که به گفته آقای پالیو سطح آلودگی کربنی به‌مراتب بالاتری دارند.

آقای پالیو همچنین به دیگر چالش‌های اجتماعی و اقتصادی پیش روی کانادایی‌ها، از جمله دوبرابر شدن هزینه‌های مسکن در سال‌های اخیر پرداخت. او به گزارش بانک ملی کانادا اشاره کرد که می‌گوید در حال حاضر ۲۵ سال طول می‌کشد تا یک خانواده بتواند برای تأمین پیش‌پرداخت خانه‌ای در تورنتو پس‌انداز کند.

آقای پالیو همچنین به وابستگی فزاینده به بانک‌های غذا اشاره کرد. براساس گزارش‌ها، ماهانه ۲ میلیون نفر برای دریافت این کمک صف می‌کشند. او همچنین به یک شبکه فیسبوکی معروف به نام «آشغال‌گردی» با ۸هزار عضو اشاره کرد که درباره تهیه غذا از سطل‌های زباله با هم گفت‌و‌گو می‌کنند.

آقای پالیو گفت: «با گذشت هشت سال از دولت ترودو، کانادایی‌ها دیگر نمی‌توانند مخارج خود را تأمین کنند. خبر خوش این است که زندگی پیش از جاستین ترودو این‌گونه نبوده و پس از رفتن او نیز این‌چنین نخواهد ماند.»

آقای پالیو گفت که طرح بازنگری سیاسی پیشنهادی او با حمایت شمار فزاینده‌ای از لیبرال‌های سابق، از جمله جان نونزیاتا، نماینده سابق مجلس کانادا، که از سال ۱۹۸۲ تا ۱۹۹۶ در انتاریو خدمت کرد، مواجه شده است. آقای نونزیاتا، که بعداً در سال ۱۹۹۷ به‌عنوان نماینده مستقل مجلس انتخاب شد، در تجمع روز یکشنبه روی صحنه به آقای پالیو پیوست.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی