Search
Asset 2

شاهزاده رضا پهلوی: حدود ۲۰ هزار نیروی نظامی و دولتی به کارزار همکاری ملی پیوسته‌اند

شاهزاده رضا پهلوی گفت طی یک هفته گذشته نزدیک به ۲۰ هزار نیروی نظامی، انتظامی، امنیتی و دولتی به کارزار «همکاری ملی» پیوسته‌اند.
شاهزاده رضا پهلوی. (JOEL SAGET/AFP via Getty Images)

شاهزاده رضا پهلوی گفت طی یک هفته گذشته نزدیک به ۲۰ هزار نیروی نظامی، انتظامی، امنیتی و دولتی به کارزار «همکاری ملی» پیوسته‌اند.

این چهره سیاسی ایران روز شنبه، ۵ ژوئیه (۱۴ تیر) ضمن بیان این خبر افزود: «داده‌ها در حال بررسی، راستی‌آزمایی و پالایش است و فرایند ارتباط‌گیری، در حال اجرا است.»

او در ادامه از نیروهایی که هنوز به این کارزار نپیوسته‌اند، خواست که هر سریعتر اقدام کنند و خاطرنشان کرد: «یادآوری مهم QR-Code پیوستن به کارزار همکاری ملی را تنها از صفحه تلویزیون در هنگام پخش از شبکه ایران‌اینترنشنال اسکن و پس از آن، فُرم را با رعایت نکات امنیتی مندرج در بالای آن پر کنید. از انتشار، اسکن و پر کردن هر کُد و فُرم دیگر به صورت آنلاین یا از طریق شبکه‌های اجتماعی اکیدا خودداری کنید.»

شاهزاده رضا پهلوی این کارزار را یکشنبه گذشته ۲۹ ژوئن (۸ تیر) با هدف «ریزش حداکثری» نیروهای نظامی، امنیتی و دولت از بدنه جمهوری اسلامی راه‌اندازی کرد و کارزار همکاری ملی را «یک کانال ارتباطی امن» نامید.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی