Search
Asset 2

شاهزاده رضا پهلوی: نگذارید به پشتوانه رای شما، جمهوری اسلامی ثروت ملی را برای تروریستان هزینه کند

شاهزاده رضا پهلوی گفته است که جمهوری اسلامی با سیاست هایش باعث افزایش آلودگی هوا و مشکلات تنفسی شده است و شهرها را به کشتارگاه خاموش مردم تبدیل کرده است.
شاهزاده رضا پهلوی (Screenshot T.me/OfficialRezaPahlavi)

شاهزاده رضا پهلوی از ملت ایران خواسته است که اجازه ندهند، جمهوری اسلامی به پشتوانه رای آن‌ها، ثروت ملی ایران را برای تروریستان هزینه کنند و خدمات انرژی و نان را گران کنند.

این چهره سیاسی با انتشار پیامی در شامگاه ۱۵ آذر در صفحات اجتماعی خود گفته است: «تنها در روزهای اخیر، اخبار افزایش قیمت آب، برق، گاز، نان و دارو تأیید شده است. دلار از مرز ۷۲ هزار تومان گذشته و سفره مردم ایران بیش از پیش کوچک شده است. قیمت خودرو به شکلی ناگهانی افزایش یافته و گرانی بنزین نیز در راه است.»

او همچنین با اشاره به سخنان اخیر دبیرکل حزب‌الله افزوده است: «رهبر گروه تروریستی حزب‌الله با وقاحت اعلام می‌کند که تاکنون ده‌ها میلیون دلار از ثروت ملت ایران به حامیان این گروه در لبنان پرداخت شده و صدها میلیون دلار دیگر نیز قرار است طی ماه‌های آینده پرداخت شود.»

شاهزاده رضا پهلوی در ادامه درباره مواضع قبلی خود درباره جمهوری اسلامی خاطرنشان کرده است: «همان‌گونه که بارها، از جمله پیش از سیرک انتخابات اخیر رژیم، تأکید کرده‌ام، جمهوری اسلامی اصلاح‌پذیر نیست. اصلاح‌طلب و اصولگرا، دو بازوی علی خامنه‌ای برای غارت منابع و ثروت ملت ایران هستند. رقابت میان این دو جناح نه برای حل مشکلات مردم، بلکه برای چپاول بیشتر و برداشتن سهم بزرگ‌تری از «سفره انقلاب» است.»

به گفته او، «فاطمه و محمدحسین سپهری، دو زندانی سیاسی شجاع، در پیام اخیرشان به‌درستی تأکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی ریشه تمام ناترازی‌ها و بحران‌های کشور است و ملت ایران مصمم است تا این ریشه فاسد و خشکیده را برای همیشه از خاک پاک ایران بَرکَنَد.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی