با اعتراض وکیل خانواده ابوالفضل آدینهزاده، قرار منع تعقیب قضایی که بازپرس دادگاه نظامی صادر کرده بود، لغو شد و این پرونده برای رسیدگی به دادسرای نظامی ارجاع داده شده است.
خسرو علیکردی، وکیل این خانواده در صفحه ایکس خود تصویری از بازپرس شعبه اول دادسرای نظامی خراسان رضوی منتشر کرده که در آن بازپرس اعلام کرده است که دلیل «متقن و محکم» مبنی بر استفاده از سلاح ساچمهزنی توسط نیروهای نظامی یا انتظامی به دست نیامده است.
در بخشی از این نامه آمده است: «شاکیان ارشاد خواهند شد، در راستای ماده ۸۵ قانون آیین دادرسی کیفری جهت وصول دیه از بیتالمال و از طریق دادگستری اقدام نمایند.»
ابوالفضل آدینهزاده، نوجوان ۱۶ساله، اواسط مهر ۱۴۰۱ در جریان اعتراضات سراسری در ایران مقابل دانشگاه فردوسی مشهد با شلیک نیروهای حکومتی از فاصله نزدیک و در اثر اصابت دهها گلوله ساچمهای کشته شد.
غلامحسن الوندی، بازپرس ویژه دادسرای نظامی خراسان رضوی در قرار نهایی دادسرا به نقل از فرمانده نیروی انتظامی این استان گفته است که برخی از نیروهای نظامی سلاح ساچمهای در روز حادثه داشتند، اما از سلاح خود استفاده نکردند.
حفاظت اطلاعات ارشد سپاه در این استان نیز اعلام کرده است که هیچ یک از نیروهای سپاه در محل حادثه سلاح ساچمهای نداشتند.
دستگاههای امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی، پس از کشته شدن این نوجوان، خانوادهاش را وادار کردند تا پیکر وی را در آرامستان روستای نجفآباد از روستاهای شهر فاروج در خراسان شمالی خاکسپاری کنند.
در خردادماه امسال، رسانهها گزارش دادند که تمام اعضای خانواده آدینهزاده، یک روز قبل از برگزاری مراسم تولد ابوالفضل در شهرستان فاروج بازداشت شدهاند. همچنین نیروهای نظامی به روستای محل دفن این نوجوان حمله کردند و تمام اقوام درجه یک خانواده آدینهزاده را قبل از برگزاری مراسم تولد ابوالفضل دستگیر کردند.
خسرو علیکردی، بیستوپنجم دیماه در صفحه ایکس خود نوشت که شعبه چهارم دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری استان خراسان رضوی، وی را به دلیل انتشار اخبار دادرسی موکلینش، فاطمه سپهری و خانواده آدینهزاده و دیگر زندانیان سیاسی به دو سال محرومیت از شغل وکالت محکوم کرده است.