Search
Asset 2

افزایش نگرانی‌ها درباره خطر اجرای حکم اعدام دو زندانی سیاسی؛ وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر

کانون حقوق بشر ایران گزارش داد در پی اعدام چهار نفر از هم‌پرونده‌ای‌های وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر در یک پرونده مشترک، نگرانی‌ها درباره احتمال اجرای حکم اعدام این دو زندانی سیاسی افزایش یافته است.
(iranhrs.org)

کانون حقوق بشر ایران گزارش داده است که در پی اعدام چهار نفر از هم‌پرونده‌ای‌های وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر در یک پرونده مشترک، نگرانی‌ها درباره احتمال اجرای حکم اعدام این دو زندانی سیاسی افزایش یافته است.

بر اساس این گزارش، حامد بنی‌عامریان، برادر وحید بنی‌عامریان، اعلام کرده است که خانواده او از روز یکشنبه تاکنون هیچ اطلاعی از وضعیت و محل نگهداری برادرش ندارند.

ابهام در روند قضایی پرونده

حامد بنی‌عامریان با اشاره به روند رسیدگی قضایی گفته است: «دیوان عالی کشور ایراداتی به حکم و پرونده وارد کرده و آن را برای رفع نقص به دادگاه بدوی بازگردانده بود، اما ناگهان با خبر اعدام چهار نفر از هم‌پرونده‌ای‌های برادرم مواجه شدیم و اکنون به‌شدت نگران هستیم.»

او تأکید کرده که اجرای احکام اعدام در چنین شرایطی، نگرانی جدی خانواده‌ها را افزایش داده است.

طبق گزارش‌ها، شامگاه یکشنبه ۲۲ زندانی سیاسی از واحد ۴ زندان قزلحصار به مکان نامعلومی منتقل شدند که در میان آن‌ها محکومان به اعدام نیز حضور داشتند.

در ادامه مشخص شد که وحید بنی‌عامریان و ابوالحسن منتظر به سلول‌های انفرادی منتقل شده‌اند؛ اقدامی که معمولاً به‌عنوان نشانه‌ای از احتمال اجرای قریب‌الوقوع حکم اعدام تلقی می‌شود.

همزمان با این تحولات، حکم اعدام چهار زندانی دیگر در همین پرونده طی دو روز متوالی اجرا شده است. بر اساس گزارش‌ها، این افراد شامل اکبر دانشورکار، محمد تقوی سنگ‌دهی، بابک علی‌پور و پویا قبادی بوده‌اند.

اعدام این افراد که در یک پرونده مشترک با بنی‌عامریان و منتظر محاکمه شده بودند، نگرانی‌ها درباره سرنوشت سایر متهمان این پرونده را تشدید کرده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی