Search
Asset 2

هفت ایرانی به اتهام «فعالیت‌های تروریستی»، در بریتانیا بازداشت شدند

پلیس ضدتروریسم بریتانیا، اعلام کرد که در جریان دو عملیات جداگانه، هشت مرد از جمله هفت تبعه ایرانی را به ظن دست‌داشتن در فعالیت‌های تروریستی و تهدیدات مرتبط با قدرت‌های خارجی، بازداشت کرده است.
(Jack Taylor/Getty Images)

پلیس ضدتروریسم بریتانیا، اعلام کرد که در جریان دو عملیات جداگانه، هشت مرد از جمله هفت تبعه ایرانی را به ظن دست‌داشتن در فعالیت‌های تروریستی و تهدیدات مرتبط با قدرت‌های خارجی، بازداشت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پلیس متروپولیتن لندن، روز شنبه سوم ماه مه، اعلام کرد که از پنج نفری که در ارتباط با طرحی برای «هدف قرار دادن یک مکان مشخص» بازداشت شده‌اند، چهار نفر ایرانی هستند و در بازه سنی ۲۹ تا ۴۶ سال قرار دارند.

براساس این گزارش، پلیس ضد تروریسم همچنین اعلام کرد که در عملیاتی جداگانه، سه تن دیگر که ملیت ایرانی دارند، روز شنبه سوم مه، در لندن بازداشت شده‌اند.

علت بازداشت این افراد، ارتباط با یک «توطئه مشکوک برای هدف قرار دادن یک مکان خاص» اعلام شده است.

رویترز، هم‌زمان گزارش داد که بازداشت‌ها در شهرهای سوئیندون، لندن غربی، استاک‌پورت، روچدیل و منچستر صورت گرفته است.

به گزارش گاردین، «دومینیک مورفی»، رئیس بخش مبارزه با تروریسم در پلیس متروپولیتن لندن، اعلام کرد که «این‌ تحقیقات در مراحل اولیه قرار دارد و در حال بررسی انگیزه‌های احتمالی و ارزیابی هرگونه خطرات جانبی برای عموم هستیم… از شهروندان می‌خواهیم که هوشیار باشند و هرگونه رفتار مشکوک را به پلیس گزارش دهند.»

رویترز در ادامه نوشت که این تحولات در حالی رخ داد که نگرانی‌ها درباره فعالیت‌ها تحت حمایت جمهوری اسلامی در بریتانیا افزایش یافته است.

«کن مک‌کالوم»، رئیس سرویس امنیت داخلی بریتانیا (ام‌آی۵)، سال گذشته، اعلام کرد که از سال ۲۰۲۲ تاکنون، نیروهای امنیتی این کشور به ۲۰ توطئه بالقوه مرگبار وابسته به جمهوری اسلامی رسیدگی کرده‌اند.

به گفته رویترز، در همین راستا، دولت بریتانیا، جمهوری اسلامی را در بالاترین سطح فهرست نهادهای خارجی تأثیرگذار قرار داده است، که بدین معناست که تمامی فعالیت‌های تهران برای اعمال نفوذ سیاسی در بریتانیا باید به‌طور رسمی ثبت شود.

دن جارویس، وزیر امنیت بریتانیا، همچنین اعلام کرد هر کسی که در بریتانیا برای جمهوری اسلامی کار می‌کند و فعالیت خود را ثبت رسمی نکند، به یک تا پنج سال زندان محکوم خواهد شد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی