Search
Asset 2

تیراندازی در نزدیکی کنسولگری اسرائیل در استانبول؛ سه مهاجم کشته شدند

منابع خبری از تیراندازی و کشته شدن سه مهاجم مسلح در نزدیکی کنسولگری اسرائیل در منطقه بشیکتاش استانبول در روز سه‌شنبه خبر دادند.
تجمع نیروهای پلیس در مقابل کنسولگری اسرائیل در استانبول، ۷ آوریل ۲۰۲۶، در پی درگیری مسلحانه میان مهاجمان و پلیس.(Yasin AKGUL / AFP via Getty Images)

منابع خبری از تیراندازی و کشته شدن سه مهاجم مسلح در نزدیکی کنسولگری اسرائیل در منطقه بشیکتاش استانبول در روز سه‌شنبه خبر دادند.

اورشلیم پست گزارش داد کنسولگری اسرائیل در استانبول از حدود دو سال پیش بسته است و احتمالاً هیچ پرسنلی در آن حضور ندارد. سخنگوی وزارت خارجه اسرائیل تأیید کرد که کنسولگری هم‌اکنون بدون پرسنل است و تحقیقات درباره این حادثه در جریان است.

رسانه‌های ترکیه نیز گزارش داده‌اند پلیس ترکیه سه مهاجم مسلح را کشت و در جریان این تیراندازی‌ها دو افسر پلیس این کشور نیز زخمی شدند.

براساس این گزارش‌ها، پس از حادثه، پلیس مسلح در منطقه گشت‌زنی کرد تا امنیت برقرار شود. وزیر دادگستری ترکیه اعلام کرد سه بازپرس برای بررسی موضوع منصوب شده‌اند و تحقیقات «با دقت و به صورت چندجانبه» ادامه دارد. هنوز روشن نیست که هدف حمله کنسولگری بوده یا دلایل دیگری پشت آن بوده است.

به گفته رسانه‌های ترکیه، مقامات محلی و دیپلماتیک در حال بررسی جزئیات حادثه هستند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی