Search
Asset 2

قوه قضائیه جمهوری اسلامی از اعدام سلطان‌علی شیرزادی‌فخر، زندانی سیاسی خبر داد 

fakhr

قوه قضائیه جمهوری اسلامی از اجرای حکم اعدام سلطان‌علی شیرزادی‌فخر در بامداد پنج‌شنبه سوم اردیبهشت، به اتهامات انتسابی «همکاری با اسرائیل» و «عضویت در سازمان مجاهدین خلق» خبر داد.

به گزارش میزان، آقای شیرزادی «پس از طی روال دادرسی و تایید حکم صادره در دیوان عالی کشور» اعدام شده است.

خبرگزاری قوه قضائیه همچنین مدعی شده است که این زندانی سیاسی از «اعضای باسابقه» سازمان مجاهدین خلق بوده و سال‌ها با این گروه «در زمینه‌های مختلف همکاری گسترده» داشته است.

برخی رسانه‌های داخلی گزارش داده‌اند سلطان‌علی شیرزادی فخر ساکن اسپانیا بود که برای دیدار با خانواده به ایران بازگشته بود، او در بدو ورود به ایران توسط وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی دستگیر شد. درباره زمان دستگیری و مکان اجرای حکم اعدام آقای شیرزادی، اطلاعات بیشتری منتشر نشده است. 

قوه قضائیه جمهوری اسلامی در روزهای گذشته و پس از آغاز حملات اسرائیل و آمریکا در روز شنبه ۹ اسفند، شش زندانی دیگر به نام‌های بابک علیپور، پویا قبادی، اکبر دانشورکار، ابوالحسن منتظر، وحید بنی‌عامریان و محمد تقوی سنگدهی را به اتهامات انتسابی از قبیل «عضویت در سازمان مجاهدین خلق» اعدام کرده بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی