Search
Asset 2

نخستین مسابقه دختر شایسته ایرانی بعد از ۴۵ سال در ایتالیا

اولین مسابقه دختر شایسته ایرانی (میس پرشیا) قرار است اواخر خرداد امسال در شهر رم پایتخت ایتالیا برگزار ‌شود و برگزارکننده آن یک ایرانی است.
(Screenshot)

اولین مسابقه دختر شایسته ایرانی (میس پرشیا) قرار است اواخر خرداد امسال در شهر رم پایتخت ایتالیا برگزار ‌شود و برگزارکننده آن یک ایرانی است و نفر برتر این رقابت به مسابقه دختر شایسته جهان (میس یونیورس) راه می‌یابد.

صدای آمریکا به نقل از مدیر ملی میس‌پرشیا در میس‌یونیورس گفت: «ما توانستیم امسال برای نخستین بار بعد از انقلاب ۵۷ امتیاز حضور در رقابت‌های دختر شایسته جهان را به‌دست آوریم، اما به دلیل محدودیت‌های موجود در ایران، این رقابت‌ها را در رم ایتالیا برگزار می‌کنیم.»

گلشن بختیاری بیان کرد که شرکت برگزارکننده این مسابقه یک سازمان فرهنگی غیرانتفاعی ثبت‌شده در آمریکا است، و افزود: «به علت مسائل مربوط به تحریم‌ها، امکان پذیرش هیچ دختری از داخل ایران برای حضور در رقابت‌های دختر شایسته ایرانی امسال وجود نداشت، اما ۲۱ شرکت‌کننده ایرانی ساکن ۱۴ کشور جهان پذیرفته شدند.»

او در ادامه  توضیح داد: « این ۲۱ شرکت‌کننده در مدت چهار روز ضمن حضور در کلاس‌های مختلف، زیرنظر چهار داور با هم رقابت می‌کنند و در نهایت در روز ۲۸ خردادماه دختر شایسته ایرانی معرفی می‌شود و به رقابت‌های دختر شایسته جهانی راه می‌یابد.»

مسابقه دختر شایسته جهان قرار است در نوامبر امسال در مکزیک برگزار شود. از جمله مهمترین ملاک‌ها برای انتخاب دختر شایسته جهان، زیبایی و چهره، اثرگذاری اجتماعی و فعالیت‌های خیریه و بشردوستانه است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی