Search
Asset 2

حوثی‌ها مدعی شدند به دو ناوشکن آمریکایی و سه کشتی حمله کردند

حوثی‌های یمن مدعی شدند سه کشتی در اقیانوس هند و دریای سرخ و دو ناوشکن آمریکایی در دریای سرخ را مورد حمله قرار دادند.
یحیی سریع، سخنگوی حوثی‌ها در جریان تظاهرات در صنعاء در همبستگی با فلسطینی‌ها در ۱۵مارس ۲۰۲۴ سخنرانی می‌کند. (MOHAMMED HUWAIS/AFP via Getty Images)

حوثی‌های یمن مدعی شدند سه کشتی در اقیانوس هند و دریای سرخ و دو ناوشکن آمریکایی در دریای سرخ را مورد حمله قرار دادند.

این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی، حملات خود را به عنوان اقداماتی در همبستگی با فلسطینی‌ها در جنگ اسرائیل در غزه توصیف می‌کند.

تاکنون تایید فوری از سوی شرکت‌های کشتیرانی یا ارتش آمریکا مبنی بر هرگونه حمله در آن مناطق نبوده است.

یحیی سریع، سخنگوی حوثی‌ها، از زمان وقوع این حملات چیزی نگفته است، اما در یک سخنرانی تلویزیونی گفته است که این گروه از موشک‌ها علیه کشتی‌ها و از پهپادها علیه ناوشکن‌های آمریکایی استفاده کرده است.

هنوز شرکت‌های کشتیرانی یا ارتش آمریکا به این ادعا واکنش نشان نداده‌اند.

حوثی‌های یمن مورد حمایت جمهوری اسلامی از نوامبر سال گذشته حملات پهپادی و موشکی مکرری را در منطقه دریای سرخ انجام داده‏اند که بعداً به اقیانوس هند گسترش یافت. این گروه تروریستی گفته است که به هر کشتی که به سمت بنادر اسرائیل حرکت کند، حتی در دریای مدیترانه، حمله خواهد کرد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی