رئیسجمهور سابق آمریکا رأیدهندگان سیاهپوست را برای حمایت از خود در یک ایالت حساس گردهم آورد.
رئیسجمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ، در ۱۵ ژوئن تلاش کرد تا با شعار «سیاهپوستان آمریکایی حامی ترامپ هستند» و اشاره به حمایت مقامات منتخب، ورزشکاران، چهرههای عرصه سرگرمی، رهبران اجتماعی و مذهبی سیاهپوست، حمایت رأیدهندگان سیاهپوست را دوچندان کند.
رئیسجمهور سابق آمریکا این اظهارات را در کلیسای ۱۸۰ مطرح کرد؛ یک اجتماع آفریقایی-آمریکایی که در وبسایت خود نوشته است: «کلیسا راهحل خدا برای مشکلات پیچیده شهرنشینان آمریکا است.»
ترامپ سعی کرد که خود را بهعنوان جایگزین اصلح جو بایدن برای رأیدهندگان سیاهپوست معرفی کند. او گفت که جامعه سیاهپوستان از جانب افرادی که بهطور غیرقانونی وارد کشور شدهاند آسیب دیده است و افزود که مهاجران غیر قانونی شغل شما را میگیرند.
لورنزو سوئل، کشیش ارشد کلیسای ۱۸۰ که در پونتیاک، فلینت و ساگیناو نیز خدمت میکند، گفت: «از تلاش رئیسجمهور سابق آمریکا برای تغییر اوضاع جوامع بیبضاعت استقبال میکنم؛ جوامعی که مردمان آنها معمولاً با پرداخت اجارهبها، تعمیر ماشین و پرداخت هزینههای کودکان دست به گریبان هستند.»
آقای سوئل به اپک تایمز گفت: «۵۶ سال است که دموکراتها دیترویت را در اختیار دارند. نمیخواهم بگویم دموکراتها اشتباه میکنند اما سؤال این است که چه تغییری ایجاد کردهاند؟»
حمایت فزاینده
رأیدهندگان سیاهپوست به لحاظ تاریخی از نامزدهای دموکرات حمایت میکنند اما نظرسنجیهای اخیر از کاهش حمایتها حکایت دارند.
نیویورک تایمز/کالج سینا در ماه مه در شش ایالت نظرسنجی کرد و نشان داد که ۲۳ درصد از رأیدهندگان سیاهپوست به ترامپ رأی میدهند. نظرسنجی والاستریت ژورنال در ماه آوریل نشان داد که ۳۰ درصد از سیاهپوستان در هفت ایالت حساس به نامزد احتمالی جمهوریخواهان رأی میدهند.
ترامپ ۸ درصد از آرای سیاهپوستان را در انتخابات ۲۰۲۰ به دست آورد. با توجه به اینکه جو بایدن، رئیسجمهور کنونی آمریکا، در سال ۲۰۲۰ با کمتر از ۳ درصد برتری در میشیگان به پیروزی رسید، حتی یک تغییر جزئی در آمار رأیدهندگان سیاهپوست نیز مؤثر خواهد بود.
رئیسجمهور سابق آمریکا با اشاره به نقش محوری میشیگان در انتخابات نوامبر گفت: «اینجا برای ما بسیار حائز اهمیت است.»
کارلا باتلر از تولدو در اوهایو به اپک تایمز گفت تمایل رأیدهندگان سیاهپوست به حزب جمهوریخواه حقیقت دارد اما به نقطه اوج خود نرسیده است. خانم باتلر از رهبران سازمان بلکزیت است. بلکزیت به معنی خروج سیاهان از گرایشات چپ دموکراتها است و روی آموزش اصول محافظهکارانه تمرکز دارد تا سیاهپوستان آمریکا را به جامعهای پیروز- نه قربانی- بدل کند. بنابر بلکزیت، جامعه سیاهپوستان آمریکا سالهاست که خود را به قربانی بودن زدهاند و حالا زمان آن است که جامعه سیاهان احساس سربلند کنند و سازنده باشند.
آقای سوئل گفت این تحول میتواند به تغییر نتیجه انتخابات در این ایالت منجر شود.
او افزود: «ترامپ نمیتواند در وین کانتی به پیروزی برسد اما میتواند عملکرد بهتری از خود نشان دهد و برنده میشیگان شود.»
برخی رهبران برجسته سیاهپوست مانند آلودا کینگ، مدیر مرکز رویای آمریکایی، جزو حامیان رئیسجمهور سابق آمریکا هستند. آقای کینگ در پیام تبلیغاتی خود نوشت: «من همیشه برای دوست و رئیسجمهور همیشگیام دونالد جان ترامپ دعا میکنم. حمایت او از جوامع، زندگی، آزادی، خوشبختی و غیره بیبدیل است.»

بسیج رأیدهندگان
رئیسجمهور سابق آمریکا در ادامه همان روز در کنفرانس سازمان ترنینگ پوینت اکشن حضور یافت؛ رویدادی که با هدف ایجاد انگیزه برای جلب رأی مردم و حفظ یکپارچگی انتخابات در ایالتهای حساس برگزار شد.
اکثر حضار در رویداد ترنینگ پوینت اکشن که تعدادشان به ۸ هزار نفر میرسید عمدتاً سفیدپوست بودند اما چند سخنران برجسته سیاهپوست، از جمله بن کارسون، وزیر سابق مسکن و شهرسازی، و بایرون دونالدز، نماینده جمهوریخواه فلوریدا، نیز به همراه رئیسجمهور سابق آمریکا در کلیسای ۱۸۰ حضور پیدا کردند.
آقای کارسون از کنار گذاشتن سیاستهای لیبرال و پذیرش رویکرد محافظهکاری گفت و از نیاز به فرصتطلبی بهجای مظلومنمایی صحبت کرد. او افزود که رأیدهندگان باید برای انتخاب رئیسجمهور سابق آمریکا از خود شور و اشتیاق نشان بدهند.
آقای کارسون افزود: «تنها کاری که باید بکنیم این است که چشمهای خود را باز کنیم و ببینیم که اوضاع ازچه قرار است.»
«من از نیت ترامپ خبر دارم و میدانم که او آمریکا را به «ما مردم» بازمیگرداند.»
معاون دموکرات فرماندار میشیگان، گارلین گیلکریست دوم، رئیسجمهور سابق آمریکا را فردی «خطرناک» خواند.
ترامپ در رویداد ترنینگ پوینت اکشن به شعار «سیاهپوستان آمریکایی حامی ترامپ هستند» اشاره نکرد و در سخنرانی خود از موضوعات روز گفت و دولت فعلی را بابت افزایش قیمتها و هجوم مهاجران غیرقانونی به کشور مقصر دانست.
رئیسجمهور سابق آمریکا خطاب به حاضران گردهمایی در این شهر کارگری وعده داد که مالیات بر درآمد انعام کارگران بخش خدمات را لغو خواهد کرد.
او گفت: «از کارگران رستورانها گرفته تا کارگران هتلها یا پیشخدمتها- خیلیها هستند- هرکسی که انعام میگیرد، دیگر مالیات نخواهد داد.»
رئیسجمهور سابق آمریکا خطاب به حضار گفت: «باید مراقب رأیگیری باشیم. باید از رأیها محافظت کنیم.»
«کاری که باید درنهایت بکنیم این است که پای صندوق رأی برویم و با مدارک شناسایی خود رأی بدهیم.»