Search
Asset 2

ترامپ می‌گوید برای مناظره با هریس در ای‌بی‌سی به توافق رسیده است

اولین مناظره بین کامالا هریس و دونالد ترامپ امشب برگزار می‌شود. هریس مناظره‌های آزمایشی خود را به کمک فیلیپ رینز، دستیار دیرینه هیلاری کلینتون برگزار کرده.
کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد دموکرات‌ ریاست‌جمهوری، در انتظار سخنرانی در گردهمایی انتخاباتی اتحادیه کارگران خودرو، در وین، میشیگان، ۸ اوت ۲۰۲۴ (راست). حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق و آمریکا و نامزد جمهوری‌خواه ریاست‌جمهوری، در گردهمایی مرکز ملی هاکی هرب بروکس، در سنت کلاود، مینه‌سوتا، ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۴. (Andrew Harnik, Stephen Maturen/Getty Images)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، روز سه‌شنبه گفت که کارزار انتخاباتی او با تیم کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، درخصوص مناظره ریاست‌جمهوری ماه سپتامبر به میزبانی ای‌بی‌سی نیوز به توافق رسیده است.

خبر این مناظره پس از آن منتشر شد که رئیس‌جمهور سابق آمریکا اعلام کرد شاید در مناظره شرکت نکند.

ترامپ در تروث سوشال نوشت که این مناظره ساعت ۹ شب در ای‌بی‌سی در فیلادلفیا برگزار خواهد شد و افزود که قوانین آن مشابه آخرین مناظره سی‌ان‌ان خواهد بود که او و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در ماه ژوئن در آن حضور پیدا کردند.

او گفت که نامزدها در حالت ایستاده مناظره خواهند کرد و نمی‌توانند با خودشان یادداشت بیاورند.

ترامپ پیش از انتقاد از هریس به دلیل عدم موافقت با مناظره فاکس نیوز در ماه سپتامبر نوشت: «ای‌بی‌سی به ما اطمینان داده که این مناظره «عادلانه و منصفانه» خواهد بود و سؤالات مناظره از قبل در اختیار طرفین قرار نمی‌گیرد.»

ترامپ افزود که مناظره احتمالی سوم که به میزبانی ان‌بی‌سی نیوز برگزار خواهد شد، مورد موافقت تیم هریس قرار نگرفته است.

سخنگوی ای‌بی‌سی نیوز در ماه اوت به اپک تایمز گفت که مناظره این شبکه با اجرای دیوید مویر و لینزی دیویس برگزار خواهد شد.

اطلاعیه ترامپ پس از آن منتشر شد که او شب یکشنبه در تروث سوشال نوشت که بعد از تماشای مصاحبه جاناتان کارل، مجری ای‌بی‌سی، با سناتور تام کاتن (جمهوری‌خواه، آرکانزاس) که به عقیده او «مغرضانه» بوده است، شاید در مناظره ای‌بی‌سی نیوز شرکت نکند. او پرسید: «چرا باید در این شبکه با کامالا هریس مناظره کنم؟»

یک روز بعد، کارزارهای انتخاباتی هریس و ترامپ در بیانیه‌ای مجزا درباره خاموش یا روشن بودن میکروفون‌ها اظهارنظر کردند. میکروفون‌ها طبق توافق قبلی ترامپ و بایدن برای دو مناظره سی‌ان‌ان و ای‌بی‌سی باید قطع شوند که در مناظره اول نیز انجام گرفت.

قوانین دیگری که در رویداد سی‌ان‌ان بدون تغییر به اجرا درآمدند، شامل ایجاد دو وقفه تبلیغاتی، عدم حضور تماشاچی، عدم ارائه بیانیه آغازین و محدودیت‌های زمانی سختگیرانه بودند. نامزدها مجاز به استفاده از یادداشت‌های آماده نبودند اما می‌توانستند یک دفترچه یادداشت، یک خودکار و یک بطری آب به همراه داشته باشند.

برایان فلن، سخنگوی کارزار هریس، روز دوشنبه گفت که کارزار معاون رئیس‌جمهور آمریکا از ای‌بی‌سی می‌خواهد که میکروفون نامزدها را در جریان مناظره روشن نگه‌دارد و صدای نامزدها را در حین صحبت‌های رقیب قطع نکند.

جیسون میلر، مشاور ارشد کارزار انتخاباتی ترامپ، در بیانیه‌ای گفت که آن‌ها پیش‌تر با شرایط مناظره سی‌ان‌ان در ماه ژوئن که با میکروفون‌های خاموش برگزار شد موافقت کرده‌اند و افزود: «ما گفتیم هیچ تغییری در قوانین مورد توافق ایجاد نمی‌شود.»

اما رئیس‌جمهور سابق آمریکا در رویداد انتخاباتی ویرجینیا به خبرنگاران گفت که ترجیح می‌دهد میکروفون‌ها روشن بمانند و افزود که ایده قطع کردن صدا در مناظره قبلی را دوست نداشت. او همچنین گفت که برای مواجهه با رقیب جدید خود به آمادگی چندانی احتیاج ندارد.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت: «خیلی برای مناظره‌ها وقت نمی‌گذارم. فکر می‌کنم در کل دوران زندگی‌ام خودم را برای مناظره آماده می‌کردم. شما نمی‌توانید ۳۰ سال اطلاعات را ظرف یک هفته در سرتان بچپانید. از این‌رو، زمان کمی جهت کسب آمادگی برای مناظره وجود دارد، اما من همیشه به همین شکل انجامش داده‌ام.»

کارزار ترامپ پیشنهاد مناظره ۴ سپتامبر به میزبانی فاکس نیوز را مطرح کرده و گفته که اگر هریس با آن موافقت نکند، ترامپ به همراه شان هنتی، مجری مناظره، در یک جلسه پرسش و پاسخ تلویزیونی حضور خواهد یافت. کارزار انتخاباتی هریس با این پیشنهاد مخالفت کرده است.

سناتور جی‌دی ونس (جمهوری‌خواه، اوهایو) و تیم والز، فرماندار مینه‌سوتا، که نامزدهای معاونت ریاست‌جمهوری هستند، قرار است در ۱ اکتبر در سی‌بی‌اس نیوز مناظره کنند.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی