Search
Asset 2

ترامپ: رژیم ایران ۴۵ هزار نفر را کشته است، باید جلویشان را بگیریم

دونالد ترامپ گفت که رژیم ایران در ماه گذشته ۴۵ هزار را کشته است. او در ادامه جمهوری اسلامی را «وحشی» خطاب کرد و افزود:‌ «ما باید جلویشان را بگیریم.»
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در مورد جنگ ایران در کنفرانس مطبوعاتی در کاخ سفید، ۶ آوریل ۲۰۲۶، در واشینگتن دی.سی. صحبت می‌کند.(SAUL LOEB / AFP via Getty Images)

دونالد ترامپ گفت که رژیم ایران در ماه گذشته ۴۵ هزار را کشته است. او در ادامه جمهوری اسلامی را «وحشی» خطاب کرد و افزود:‌ «ما باید جلویشان را بگیریم.»

براساس گزارشی از سی‌بی‌اس نیوز، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه، ۱۷ فروردین با اشاره به کشتار شهروندان معترض در ایران گفت: «اجازه دادن به رژیم ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای، به خودی خود یک «جنایت جنگی» خواهد بود.»

ترامپ همچنین گفت که او تعیین‌کننده آتش‌بس در ایران خواهد بود و تاکنون هیچ آتش‌‌بسی را تعیین نکرده است.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه درباره وضعیت خلبانان نجات‌یافته جنگنده آمریکایی گفت که آن‌ها «شگفت انگیز» و «شجاع» هستند، در ماجرای سرنگونی جنگنده در ایران، هر دو خلبان مجروح شدند و اکنون در حال بهبود هستند.

او در کاخ سفید به خبرنگاران درباره پاسخ جمهوری اسلامی به پیشنهاد آمریکا در مذاکرات گفت: «آن‌ها پیشنهادی ارائه کردند و این یک پیشنهاد مهم و یک گام قابل توجه است، اما کافی نیست. آن‌ها اکنون در حال مذاکره هستند و باید دید چه اتفاقی می‌افتد.»

فاکس نیوز گزارش داد ترامپ هشدار داد که اگر رژیم ایران از پذیرش شروط آمریکا و بازگشایی تنگه هرمز خودداری کند، با پیامدهای جدی روبه‌رو خواهد شد. او افزود:‌‌ «اگر تسلیم نشوند، دیگر پلی نخواهند داشت، نیروگاهی نخواهند داشت و هیچ‌چیز دیگری برایشان باقی نخواهد ماند.»

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تمایل خود برای استفاده از نفت ایران برای تحت فشار قرار دادن جمهور گفت: «اگر انتخاب با من بود، چه کار می‌کردم؟ نفت را می‌گرفتم، چون آماده برداشت است و آن‌ها هیچ کاری نمی‌توانند بکنند. متاسفانه مردم آمریکا می‌خواهند ما به خانه برگردیم. من می‌توانستم نفت را بگیرم، آن را نگه دارم، با منابع نفتی درآمدزایی کنم و همچنین از مردم ایران مراقبت کنم.»

ایرنا گزارش داده است که جمهوری اسلامی یک پیشنهاد جدید آتش‌بس از سوی ایالات متحده را رد کرده و در عوض خواستار پایان دائمی درگیری همراه با تضمین‌های قاطع برای جلوگیری از حملات آینده شده است.

این تصمیم که در ۶ آوریل اعلام شد، تنها چند ساعت پیش از پایان ضرب‌الاجل دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به تهران برای بازگشایی تنگه هرمز یا مواجهه با حملات احتمالی به زیرساخت‌های کلیدی از جمله نیروگاه‌ها و پل‌ها اتخاذ شد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی