Search
Asset 2

ترامپ: مسئله توالت تراجنسیتی‌ها اهمیت کمتری نسبت به مسائل دیگر دارد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، در مصاحبه با مجله تایم که روز پنج‌شنبه منتشر شد، گفت که مسائل مهم‌تری از بحث درباره توالت تراجنسیتی‌ها وجود دارد.
حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، و همسرش، ملانیا، در بورس نیویورک، متعاقب انتخاب دوباره ترامپ به‌عنوان «شخصیت سال» مجله تایم، ۱۲ دسامبر ۲۰۲۴. (Spencer Platt/Getty Images)

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، در مصاحبه با مجله تایم که روز پنج‌شنبه منتشر شد، گفت که مسائل مهم‌تری از بحث درباره توالت تراجنسیتی‌ها وجود دارد.

ترامپ از سوی تایم به‌عنوان «شخصیت سال» ۲۰۲۴ انتخاب شد. او مصاحبه‌ای انجام داد که در آن از موضوعات مختلف از جمله حق استفاده تراجنسیتی‌ها از توالت افرادی که با جنسیت بیولوژیک آن‌ها مطابقت ندارد، صحبت شده است.

ترامپ در پاسخ گفت: «نمی‌خواهم درباره توالت صحبت کنم، چون در این مسئله با تعدادی انگشت‌شمار سروکار داریم. این قضیه کشور ما را نابود کرده است. آن‌ها باید از تصمیمی که قانون می‌گیرد تبعیت کنند.»

او گفت از مدافعان سرسخت دیوان عالی است و از حکم دیوان تبعیت خواهد کرد.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گفت: «فکر می‌کنم حکم آن‌ها حکمی باشد که مردم از آن تبعیت کنند، ولی ما درباره تعدادی انگشت‌شمار صحبت می‌کنیم. ما در این‌باره حرف می‌زنیم و به‌طور گسترده تحت پوشش قرار می‌گیرد. با این‌حال، تعداد این افراد آن‌قدرها زیاد نیست.»

ترامپ همچنین درباره شعاری که در تبلیغات انتخاباتی خود می‌داد، مورد پرسش قرار گرفت: «ترامپ به ما تعلق دارد و کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور، به آن‌ها/ایشان.»

او در پاسخ گفت: «خوب، همین‌طور است. ترامپ به ما تعلق دارد. منظور این است که ترامپ واقعاً به ما تعلق دارد، صحیح؟ و منظور از ما، اکثریت مطلق مردم کشور است. می‌خواهم که با همه مردم منصفانه برخورد شود. اکثریت و عدم اکثریت را فراموش کنید. می‌خواهم که با مردم خوب و منصفانه برخورد شود.»

ترامپ در ماه اکتبر در فاکس‌نیوز اعلام کرد که ممنوعیت ورود ورزشکاران تراجنسیتی به ورزش زنان را در دستور کار خود قرار می‌دهد. در آن مقطع، درخصوص حضور یک والیبالیست مرد در مسابقات دانشگاهی زنان اختلاف‌نظر وجود داشت.

ترامپ در پاسخ به سؤالی درباره این ممنوعیت احتمالی گفت: «سؤال بسیار ساده‌ای است و همه افرادی که این‌جا حضور دارند، جواب آن را می‌دانند. ما اجازه نمی‌دهیم چنین اتفاقی بیفتد.»

ترامپ افزود که دولت او «جلوی این کار را می‌گیرد»، زیرا «یک مرد در رقابت‌ها حضور دارد.»

او گفت: «ببینید در مسابقات شنا چه اتفاقی افتاده است. به رکوردهایی که جابه‌جا شده نگاه کنید.»

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه با مجله تایم گفت که او موضوع اعلامیه بند نهم (Title IX) جو بایدن را بررسی خواهد کرد. این اعلامیه حمایت‌های بیشتری برای دانش‌آموزان تراجنسیتی فراهم کرده بود، اما چندین بار در دادگاه‌ها به چالش کشیده شده است.

«می‌خواهم به دقت در آن بازنگری کنم. در حال حاضر درحال بررسی هستیم. آن را ارزیابی خواهیم کرد. ما همه چیز را ارزیابی خواهیم کرد.»

تایم هم‌زمان با اعلام نام ترامپ به‌عنوان «شخصیت سال» خود گفت که دلیل این انتخاب، بازگشت سیاسی او طی پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در ماه نوامبر بوده است. فهرست نفرات نهایی تایم شامل هریس، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، کاترین، شاهدخت ولز، کلودیا شینباوم، رئیس‌جمهور مکزیک، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، و چند شخصیت دیگر بود.

ترامپ در سال ۲۰۱۶ نیز متعاقب پیروزی نخست خود در انتخابات ریاست‌جمهوری به‌عنوان «شخصیت سال» تایم انتخاب شد.

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در جریان مصاحبه با مجله تایم درخصوص شماری از سیاست‌ها و موضوعات از جمله اخراج دسته‌جمعی مهاجران غیرقانونی از کشور، اقتصاد، مناقشات خاورمیانه، اعضای منتخب کابینه و اسراف در بخش دولتی مورد پرسش قرار گرفت.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی