Search
Asset 2

ترکیه و امارات متحده عربی موشک‌ها و پهپادهای شلیک شده از ایران را منهدم کردند

ترکیه اعلام کرد که سامانه پدافندی ناتو دومین موشک بالستیک جمهوری اسلامی که وارد هوایی ترکیه شده بود، سرنگون کرد، امارات نیز همزمان از رهگیری و انهدام حدود سی موشک‌ و پهپاد جمهوری اسلامی خبر داد.
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه (چپ) و هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه. (JEANNE ACCORSINI/POOL/AFP via Getty Images)

ترکیه اعلام کرد که سامانه پدافندی ناتو دومین موشک بالستیک جمهوری اسلامی که وارد هوایی ترکیه شده بود، سرنگون کرد، امارات نیز همزمان از رهگیری و انهدام حدود سی موشک‌ و پهپاد جمهوری اسلامی خبر داد.

براساس گزارش رویترز، وزارت دفاع ترکیه روز دوشنبه ۱۸ اسفند اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی ناتو در شرق دریای مدیترانه یک موشک بالستیک را که از ایران شلیک شده و وارد حریم هوایی این کشور شده بود، سرنگون کردند.

به گفته این وزارتخانه، بقایای این موشک در استان غازی‌عینتاب در جنوب‌شرقی ترکیه سقوط کرده اما گزارشی از تلفات جانی منتشر نشده است.

مقام‌های ترکیه همچنین هشدار دادند که آنکارا در صورت تکرار چنین رخدادهایی بدون تردید اقدامات لازم را انجام خواهد داد. این دومین بار طی یک هفته گذشته است که موشکی با منشأ ایران در مسیر حریم هوایی ترکیه رهگیری می‌شود.

در همین حال، وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی این کشور ۱۵ موشک بالستیک را شناسایی کرده‌اند که ۱۲ فروند از آن‌ها منهدم شده و سه موشک دیگر در دریا سقوط کرده‌اند.

این وزارتخانه همچنین از شناسایی ۱۸ پهپاد خبر داد و اعلام کرد ۱۷ پهپاد رهگیری شده و یک پهپاد در داخل خاک امارات سقوط کرده است.

مقام‌های اماراتی جزئیات بیشتری درباره منشأ این موشک‌ها و پهپادها منتشر نکرده‌اند، اما این رخدادها در حالی گزارش می‌شود که تنش‌های منطقه‌ای در روزهای اخیر افزایش یافته است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی