روزنامه والاستریت ژورنال گزارش داد که امارات متحده عربی در حال بررسی مسدود کردن میلیاردها دلار از داراییهای ایران در امارات است تا دسترسی جمهوری اسلامی به ارز خارجی را در جریان جنگ جاری محدود کند.
این روزنامه اقدام اخیر امارات را واکنش «تنبیهی» این کشور به حملات موشکی جمهوری اسلامی به ابوظبی و دبی توصیف کرده است.
براساس این گزارش، ابوظبی در حال بررسی مجموعهای از اقدامات علیه جمهوری اسلامی در جریان حملات اسرائیل و آمریکا است. این اقدامات برگیرنده موارد متعددی است شامل: مسدودسازی داراییهای شرکتهای پوششی مستقر در امارات که برای پنهان کردن فعالیتهای تجاری جمهوری اسلامی استفاده میشوند، توقیف کشتیهای ایران و نیز اجرای محدودیتهای گسترده مالی علیه صرافیهای محلی که برای انتقال پول خارج از سیستم رسمی بانکی به کار میروند.
وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه نوشته است که اگر امارات تصمیم بگیرد، اقداماتی علیه شبکه مالی پنهان جمهوری اسلامی انجام دهد، یکی از اهداف اصلی، حسابهای مالی مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهد بود.
جمهوری اسلامی در جریان حملات اسرائیل و آمریکا در ایران، حمله موشکی به فرودگاهها، بنادر و مناطق مسکونی در دبی و ابوظبی انجام داد. این اقدام تهران، تصویر امارات بهعنوان «پناهگاه امن سرمایهگذاری» در منطقه را خدشهدار کرده و نگرانی سرمایهگذاران را افزایش داده است.
در پی این حملات، بازارهای مالی امارات متحده عربی با افت شدید روبهرو شدند و نگرانیها درباره آینده سرمایهگذاری در این کشور افزایش یافته است. به گزارش رویترز، بورسهای دبی و ابوظبی در معاملات روز پنجشنبه نیز به روند نزولی خود ادامه دادند و زیانهای روز قبل را عمیقتر کردند.

















