Search
Asset 2

رئیس امارات: کشور ما هدف آسانی نیست و از این بحران قوی‌تر خارج خواهد شد

شیخ محمد بی الزاید
Photo by Tingshu Wang - Pool/Getty Images
شیخ محمد بی الزاید Photo by Tingshu Wang - Pool/Getty Images

رئیس امارات متحده عربی هشدار داد که دشمنان این کشور نباید قدرت این کشور را دست‌کم بگیرند و تأکید کرد امارات هدف آسانی نیست.

شیخ محمد بن زاید آل نهیان روز شنبه ۷ مارس (۱۶ اسفند) خطاب به «دشمنان» امارات گفت کشورش «مقاوم و سرسخت است و طعمه آسانی نخواهد بود.»

او افزود: «اگرچه امارات کشوری جذاب و الهام‌بخش به نظر می‌رسد، اما قدرت و توانایی آن نباید دست‌کم گرفته شود.»

به گفته او، این کشور همچنان به مسئولیت خود برای حفاظت از سرزمین، شهروندان و همه کسانی که در آن زندگی می‌کنند پایبند خواهد بود.

رئیس امارات از عملکرد نیروهای مسلح این کشور در رویدادهای اخیر قدردانی کرد و خطاب به خارجی‌هایی که در این کشور زندگی می‌کنند گفت: «آن‌ها مهمانان و اعضای خانواده ما هستند.»

امارات متحده عربی پیش‌تر اعلام کرده بود که در حال رهگیری پهپادها و موشک‌هایی است که از جمهوری اسلامی شلیک شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی