Search
Asset 2

پلیس بریتانیا چهار نفر را به اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی بازداشت کرد

پلیس بریتانیا اعلام کرد که چهار مرد در لندن و مناطق اطراف آن به ظن انجام فعالیت‌های جاسوسی برای جمهوری اسلامی بازداشت شده‌اند.
(Jack Taylor/Getty Images)

پلیس بریتانیا اعلام کرد که چهار مرد در لندن و مناطق اطراف آن به اتهام انجام فعالیت‌های جاسوسی برای جمهوری اسلامی بازداشت شده‌اند.

پلیس متروپولیتن روز جمعه ۶ مارس (۱۵ اسفند) در بیانیه‌ای اعلام کرد که این چهار نفر که شامل یک شهروند ایرانی و سه فرد دارای تابعیت بریتانیایی–ایرانی هستند، بر اساس «قانون امنیت ملی» بازداشت شده‌اند.

بر اساس این بیانیه، تحقیقات پلیس به «نظارت و جمع‌آوری اطلاعات از اماکن و افراد مرتبط با جامعه یهودیان در منطقه لندن» مربوط می‌شود.

در همین راستا، پلیس بریتانیا گفت که شش مرد دیگر نیز به ظن کمک به یک مظنون تحت تعقیب بازداشت شده‌اند.

به گفته پلیس، یکی از این افراد علاوه بر اتهام جاسوسی برای جمهوری اسلامی، به دلیل حمله به یک مأمور پلیس بازداشت شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی