Search
Asset 2

آمریکا ۲ فرد، ۱۶ شرکت و ۱۴ نفتکش مرتبط با جمهوری اسلامی را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا شبکه قاچاق نفت ایران در عراق را تحریم کرد و هدف خود را قطع درآمدهای نفتی جمهوری اسلامی اعلام کرد.
(irna.ir)

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده نام دو فرد، ۱۶ شرکت و ۱۴ نفتکش حامل نفت و گاز را در چارچوب تحریم‌های مرتبط با جمهوری اسلامی قرار داد.

بر اساس اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک)، دو فرد تحریم‌شده، یکی تبعه ترکیه و دیگری تبعه هند، به‌دلیل ارتباط با شرکت‌های فعال در حوزه تجارت و مدیریت دریایی جمهوری اسلامی تحت تحریم قرار گرفته‌اند.

همچنین ۱۶ شرکت در کشورهای مختلف از جمله ترکیه، امارات متحده عربی، هند، چین، هنگ‌کنگ، سیشل و جزایر مارشال به فهرست تحریم‌ها افزوده شده‌اند. 

به گفته اوفک، این شرکت‌ها عمدتاً در حوزه مدیریت کشتی، تجارت دریایی و خدمات حمل‌ونقل انرژی فعالیت دارند.

در بخش دیگری از این تحریم‌ها، وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۴ نفتکش موسوم به «ناوگان سایه» را که حامل گاز مایع و فرآورده‌های نفتی بودند و با پرچم کشورهایی از جمله پاناما، باربادوس، کامرون، پالائو، سان‌مارینو و آروبا فعالیت می‌کردند، تحت تحریم قرار داد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد این شناورها با شرکت‌های تحریم‌شده در ارتباط بوده و در شبکه حمل‌ونقل دریایی مرتبط با صادرات انرژی جمهوری اسلامی نقش داشته‌اند.

اوفک افزود این تحریم‌ها ذیل فرمان اجرایی ۱۳۸۴۶ اعمال شده و شامل مسدودسازی دارایی‌ها و منافع مالی افراد و نهادهای مرتبط اعلام شده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی