Search
Asset 2

والز به مسلمانان وعده داد که نقشی برابر در دولت هریس خواهند داشت

تیم والز، معاون کامالا هریس، نامزد دموکرات ریاست‌جمهوری، روز پنج‌شنبه به مسلمانان آمریکایی وعده داد که درصورت پیروزی در انتخابات نقشی برابر در دولت برای آن‌ها قائل می‌شوند.
کامالا هریس، معاون نامزد ریاست‌جمهوری حزب دموکرات و تیم والز، فرماندار مینه سوتا، نامزد معاون ریاست‌جمهوری آمریکا، در یک گردهمایی انتخاباتی در فیلادلفیا، ۶ اوت ۲۰۲۴، سخنرانی می‌کنند. (Andrew Harnik/Getty Images)

تیم والز، معاون کامالا هریس، نامزد دموکرات ریاست‌جمهوری، روز پنج‌شنبه به مسلمانان آمریکایی وعده داد که درصورت پیروزی در انتخابات نقشی برابر در دولت برای آن‌ها قائل می‌شوند، چرا که دموکرات‌ها سعی دارند نظر مسلمانان را که به دلیل حمایت آمریکا از اسرائیل کاهش یافته به خود جلب کنند.

رویترز در گزارشی نوشته است که هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، و والز، فرماندار مینه‌سوتا، سعی دارند رأی‌دهندگان مسلمان را که از حمایت سرسختانه دولت جو بایدن از اسرائیل در جنگ یک ساله با حماس در غزه خشمگین هستند به خود جلب کنند.

هریس ضمن تأکید بر تلاش خود برای آتش‌بس، از ادامه حمایت دولت خود از اسرائیل گفت. والز نیز روز پنج‌شنبه همین حرف‌ها را تکرار کرد و وعده داد که برای مسلمانان نقشی برابر قائل می‌شوند.

والز در جریان جلسه آنلاین ایمگیج اکشن، گروه حامی مسلمان آمریکایی، که چندی پیش از هریس حمایت کرد، گفت: «من و هریس قول می‌دهیم که کاخ سفید با احساسات ضداسلامی و ضدعربی تحت رهبری دونالد ترامپ مقابله خواهد کرد و مهم‌تر از همه این‌که مسلمانان را در دولت خود به کار می‌گیریم تا در کنار ما خدمت کنند.»

انتظار می‌رود که انتخابات ۵ نوامبر بین هریس و ترامپ جمهوری‌خواه بویژه در ایالت‌های حساس مانند میشیگان، که شمار زیادی از مسلمانان آمریکایی در آن ساکن هستند، تنگاتنگ پیش برود. درحالی‌که اسرائیل به حملات خود علیه حزب‌الله لبنان ادامه می‌دهد، آمریکا همچنان هوای این کشور را دارد.

رویترز نوشته است که ایمگیج اکشن از هریس حمایت کرده است، اما دیگر گروه‌های مسلمان حامی فلسطین، از حامیان خود خواسته‌اند که در انتخابات آتی از او حمایت نکنند، بویژه آن‌که دموکرات‌ها با حضور یک سخنران فلسطینی در کنوانسیون حزب در ماه اوت مخالفت کردند.

سیاست هریس در قبال اسرائیل با سیاست بایدن که در ماه ژوئیه از نامزدی ریاست‌جمهوری کناره‌گیری کرد، تفاوت قابل‌توجهی ندارد.

ترامپ گفته که طرح «ممنوعیت سفر» خود را که در زمان ریاست‌جمهوری به اجرا درآورده بود، جهت محدود کردن ورود شهروندان کشورهای عمدتاً مسلمان‌نشین به آمریکا از نو به اجرا درمی‌آورد. بایدن اندکی پس از شروع ریاست‌جمهوری خود در سال ۲۰۲۱ ممنوعیت‌ها را لغو کرده بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی