Search
Asset 2

وال‌استریت ژورنال: ناو جنگی جورج واشنگتن برای حملات احتمالی تازه علیه جمهوری اسلامی آماده می‌شود

روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داد که ناو جنگی جورج واشنگتن آمریکا در خاورمیانه در حال آماده‌سازی تجهیزات و تسلیحات خود برای تشدید احتمالی درگیری‌ها با جمهوری اسلامی است.
ناو جنگی جورج واشنگتن.(Nhac NGUYEN / AFP via Getty Images)

روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داد که ناو جنگی جورج واشنگتن آمریکا در خاورمیانه در حال آماده‌سازی تجهیزات و تسلیحات خود برای تشدید احتمالی درگیری‌ها با جمهوری اسلامی است.

بر اساس این گزارش که روز شنبه دوم آبان‌ماه منتشر شد، نیروهای دریایی آمریکا در منطقه در حال بارگیری مهمات، آماده‌سازی جنگنده‌ها و تامین تجهیزات مورد نیاز برای عملیات نظامی احتمالی هستند.

به گفته این روزنامه، محموله‌های تسلیحاتی منتقل‌شده به این ناو آمریکایی شامل شمار زیادی موشک دوربرد برای حمله به اهداف زمینی و بمب‌های سنگرشکن بوده است که برای نفوذ به اهداف مستحکم و تاسیسات زیرزمینی طراحی شده‌اند.

نیکلاس دلئو، فرمانده ناو هواپیمابر جورج واشنگتن در گفت‌وگو با وال‌استریت ژورنال تاکید کرد که نیروهای تحت فرمان او همواره برای انجام ماموریت‌های احتمالی آمادگی دارند.

او افزود: «ما همیشه آماده هستیم. همواره هوشیاریم، بر محیط اطراف خود تمرکز داریم و آماده‌ایم که چه به‌صورت واکنشی و چه پیش‌دستانه اقدام کنیم.»

این آماده‌سازی‌ها در حالی صورت می‌گیرد که دونالد ترامپ روز گذشته اعلام کرده بود که ایالات متحده ممکن است نسخه‌ای کوچک‌تر از عملیات «خشم حماسی» را اجرا کند.

عملیات «خشم حماسی» نخستین‌بار در اسفندماه سال گذشته آغاز شد و به گفته دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، بیش از ۵۰ هزار نیروی نظامی آمریکایی برای پشتیبانی از آن در سراسر خاورمیانه مستقر شدند و در جریان این عملیات حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ هدف مورد حمله قرار گرفت.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی