عملیات لایهروبی در رودخانه کارون، منجر به از بین رفتن بقایای پل ساسانی اهواز گردید. اداره میراث فرهنگی استان خوزستان عملیات لایهروبی را متوقف کرد.
پل سیاه اهواز برروی بقایای پل و سد ساسانی که به سد «شادروان» شناخته شده است، درسال ۱۳۰۸ به منظور اتصال راهآهن سراسری ازشمال به جنوب احداث شد.
«مجتبی گهستونی» فعال میراثفرهنگی به خبرگزاری میراث فرهنگی گفت: «از ۵ سال گذشته تاکنون لایهروبیهای متعددی در رودخانه کارون انجام گرفت که بیلهای مکانیکی در حین عملیات لایهروبی آسیب جدی را به پل ساسانی وارد کردند.»
بهگزارش خبرگزاری میراث فرهنگی، «خرابههای پل ساسانی تا اوایل دوره اسلام و قرن سوم فعال بود. اما به تدریج بهدلیل نبود رسیدگیهای لازم تخریب میشود. درحالحاضر وجود بندهای طبیعی در بستر رودخانه کارون باعث شد که رفت و آمد کشتیها از جنوب به شمال و عکس آن به سهولت صورت نگیرد و کشتیها ناگزیر بودند که بارانداز داشته باشند و بههمین دلیل اهواز در طول تاریخ یک بندر مهم تاریخی بوده است.»
در روزگارباستان پل یا همان سد ساسانی اهواز برروی کارون بنا شد و ازاین سد که دارای سه دریچه است برای آبیاری زمینهای اطراف کارون استفاده میشد. این دریچهها را درهنگام افزایش آب بازمیکردند تا از خطر وقوع سیل در اهواز جلوگیری شود.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و ۲۱ زبان منتشر شده است.