گروهی از دانشمندان مستقل آلمانی با استفاده از تکنیکهای اندازهگیری پزشکی و فیزیکی مدرن، در تمام نمونههای واکسن کووید۱۹ که بررسی کردند، بدون استثنا ترکیبات سمی (عمدتا فلزی) پیدا کردند.
این دانشمندان عنوان کردند که برخی از عناصر سمی موجود در واکسنهای آسترازنکا، فایزر و مدرنا در لیست مواد تشکیلدهنده واکسن که سازندگان آنها اعلام کرده بودند ذکر نشدهاست.
عناصر فلزی زیر در واکسنها یافت شدند:
- فلزات قلیایی: سزیم (Cs)، پتاسیم (K)
- فلزات قلیایی خاکی: کلسیم (Ca)، باریم (Ba)
- فلزات واسطه: کبالت (Co)، آهن (Fe)، کروم (Cr)، تیتانیوم (Ti)
- فلزات خاکی کمیاب: سریم (Ce)، گادولینیم (Gd)
- گروه معدنی/فلز: آلومینیوم (Al)
- گروه کربن: سیلیکون (Si) (تاحدی پشتیبانیکننده ترکیبات واکسن)
- گروه اکسیژن: گوگرد (S)
محققان عنوانکردند که این ترکیبات که در زیر میکروسکوپ زمینهتاریک به شکل ساختارهای متمایز و پیچیده با اندازههای مختلف قابل مشاهده هستند، تاحدی میتوانند در نتیجه فرآیندهای تبلور یا تجزیه توضیح دادهشوند؛ اما ممکن نیست که نتیجه آلودگی ناشی از فرآیند ساخت باشند.
نتایج این مطالعه بهعنوان یافتههای اولیه در نظر گرفتهشدند.
دکتر جانسی لیندسی، دکترای سمشناسی که در این مطالعه شرکت نداشت، به خبرگزاری اپک تایمز اعلام کرد: «این یافتهها بر اساس کار سایر محققان جامعه بینالمللی است و آنها نیز یافتههای مشابهی را توصیف کردهاند، مانند دکتر یانگ، دکتر ناگاسه، دکتر بوتا، دکتر فلمینگ، دکتر رابرت واکلینگ و دکتر نواک».
دکتر لیندسی افزود: «شمار و پیوستگی یافتههای حاکی از آلوده بودن واکسنها همراه با سکوت وهمآور نهادهای نظارتی و ایمنی جهانی و ادامه ادعاهای این نهادها مبنی بر «ایمن بودن» واکسنهای ژنتیکی، امری گیجکننده و مشکلساز است».
هلنا کرن، مؤسس این گروه مطالعاتی، یافتههای مطالعه را برای بررسی به مقامات دولتی آلمان ارسال کرد.
هلنا کرن به خبرگزاری اپک تایمز گفت: «ما این نتایج را به کارگزاران دولت و آدرس بیشتر روزنامه های دارای پلتفرم open-debate.eu آلمان، اتریش، و سوئیس ارسال کردیم».
دو یافته مهم این مطالعه تغییرات قابل توجه نمونههای خون افراد واکسینهشده و عوارض جانبی بیشتر واکسنهای حاوی نانوذرات لیپیدی بود.
نانوذرات لیپیدی ذراتی بسیار کوچک هستند که به عنوان یک غشای محلول در چربی، RNA پیامرسان (mRNA) واکسنها را در خود میگنجانند.
ابزار و روشهای مطالعه
در این مطالعه، محققان با تجزیهوتحلیل نمونههای خون افراد واکسینهشده و واکسینهنشده، به این نتیجه رسیدند که هوش مصنوعی (AI) می تواند با اطمینان ۱۰۰ درصد بین خون افراد واکسینهشده و واکسینهنشده تمایز قائل شود. این مسئله نشان میدهد که واکسنهای کووید۱۹ میتوانند تغییرات طولانیمدتی در ترکیب خون فرد واکسینهشده ایجاد کنند؛ بدون اینکه آن فرد از این تغییرات اطلاعی داشته باشد.
دکتر لیندسی افزود: « اینیافتهها تغییرات فیزیولوژیک حاد و مزمن در خون افراد واکسینهشده را با استفاده از هوش مصنوعی نشانمیدهد و همچنین همسو با یافتههای بسیاری از محققان دیگر بوده و تأییدکننده آلودگی واکسنها است.»
محققان در این مطالعه ثابت کردند که واکسنهای کووی۱۹ علاوه بر آلودگی، حاوی اجزایی هستند که نمیتوان هدف از وجود آنها را مشخص کرد.
این گروهمطالعاتی متشکل از ۶۰ عضو، از جمله پزشکان، فیزیکدانان، شیمیدانان و میکروبیولوژیستها بود که توسط وکلا و روانشناسان تأییدشده بودند.
محققان عنوان کردند: «منتقدان واکسنهای mRNA کووید۱۹ به شکل عمومی بدنام و طرد میشوند و آسیب اقتصادی میبینند. به همین دلیل، برخلاف رویه مرسوم در علم، تصمیم گرفتیم با ناشناس ماندن به عنوان نویسندگان این گزارش از خود محافظت کنیم».
محققان این مطالعه ادعا می کنند که نتایج آنها با استفاده از تکنیکهای اندازهگیری زیر تایید شده است:
میکروسکوپالکترونی روبشی (SEM)، طیفسنجی پرتو ایکس پراکنده انرژی (EDX)، طیفسنجی جرمی (MS)، آنالیز پلاسمای جفتشده القایی (ICP)، میکروسکوپ میدان روشن (BFM)، میکروسکوپ میدان تاریک (DFM) ، تصویربرداری خون زنده و همچنین تجزیهوتحلیل تصاویر با استفاده از هوش مصنوعی.
محققان اعلامکردند که آنها با گروههایی از کشورهای مختلف که تحقیقات مشابهی را انجام میدادند همکاری داشته و این گروهها نیز به نتایجی منطبق با نتایج ایشان رسیدهاند.
آنگونه که در خلاصه نتایج این مطالعه ذکر شدهاست « نتایج حاصل از تجزیهوتحلیل این مطالعه را میتوان بهعنوان تأیید متقاطع سایر مطالعات در نظر گرفت».
دکتر لیندسی افزود: «البته باید گفت که این یافتهها به عنوان «یافتههای اولیه» توصیف شدهاند که هنوز در یک مجله معتبر منتشر نشدهاست و مراحل انجام آزمایش و همچنین هویت بسیاری از این دانشمندان نامعلوم است. با این حال، در این شرایط پر از جریمه و سانسور، وقتی صحبت از هرگونه چالشی در مورد «ایمنی و کارایی» واکسنهای ژنتیکی به میان میآید، دشواری انجام این مطالعات تحقیقاتی بسیار کمتر از دشواری انتشار آن تحقیق در یک مجله معتبر است».
تولیدکنندگان آسترازنکا، مدرنا، فایزر و جانسون و جانسون به درخواستی که برای اظهار نظر آنها راجع به این مطالعه فرستادهشد پاسخی ندادند.
مطالب دیگر:
مجمع جهانی اقتصاد خواستار سانسور جهانی با استفاده از هوش مصنوعی و هوش انسانی شده است
افشاگر جدید مدعی شد که مدیران افبیآی تحقیقات درباره هانتر بایدن را به تاخیر انداختهاند
کتاب جدیدی که واکسن کووید۱۹ را به چالش میکشد