اگر بهدنبال راه حلی سریع برای درمان هستید، طب چینی مناسب شما نیست. روشهای درمانی پزشکی چینی معمولا یک جلسهای انجام نمیشوند. افرادی که میآیند تا بیماریشان تنها طی یک جلسه درمان شود و فکر میکنند که پساز آن همه چیز بهخوبی پیش خواهد رفت، اغلب ناامید برمیگردند. طب چینی صبر و شکیبایی را طلب میکند. آن یک راه سریع یا راهکاری معجزهآسا نیست؛ اما آنچه میتوان گفت این است که مزایای ماهیت آهسته این نوع مداوا بسیار زیاد است.
بدن انسان طوری برنامهریزی شده که برای التیام نیازمند زمان است. طب چینی روند بهبودی صحیح را دنبال میکند، نه اینکه فقط با تجویز داروهایی علائم بیماری را بپوشاند. این بدان معناست که پزشک نه تنها بایستی آنچه را که در بدن حادث شده بفهمد، بلکه بایستی علت و چرایی اتفاق افتادن آن را نیز متوجه شود. تنها هنگامی که منشاء حقیقی بیماری شما کشف و درمان شود است که بهبودی واقعی میتواند رخ دهد.
ماهیت طب چینی تأکید دارد که سرعت خود را کاهش دهید و با بدن خود ارتباط برقرار کنید. تشخیص و درمان فقط وقتی میتواند روندی رو به پیشرفت داشته باشد که شما به درونتان دقت داشته باشید.
برای مثال، میدانید که سردردتان از نوع میگرن است. اما برای اینکه درمان مؤثر باشد، پزشک طب چینی باید اطلاعات بیشتری از شما داشته باشد. آیا آن در یک سمت سر شماست؟ سردردتان اغلب چگونه اتفاق میافتد؟ آیا درد این ناحیه شبیه فشار و سنگینی است؟ آیا تغییرات آب و هوایی در بروز آن مؤثر است؟ اگرچه برخی جزئیات بیربط بهنظر میرسند، اما همین جزئیات غالبا برای پزشک طب چینی سرنخهایی بزرگ محسوب میشود و این موضوع نشان میدهد که توجه به بدن در مداوای طب چینی چقدر ضروری است. در عین حال سبب میشود که شما در مورد سلامتی خود بینش بیشتری پیدا کنید.
طب چینی علاوه بر آهسته بودن، ملایم نیز هست. طب غربی برای درمانها دارو و جراحی را تجویز میکند، در حالی که طب چینی گیاهان درویی را ارائه میکند و یا این که در طول یک جلسه طب سوزنی، شما نیم ساعت یا بیشتر، تمدد اعصاب بر روی تخت ماساژ را تجربه میکنید. اکنون کدام یک را ترجیح میدهید؟
این حقیقت دارد که تأثیرات گیاهان در طب چینی در ابتدا ظریف بوده و اثربخشی آنها طولانیتر از داروهای تجویزی رایج است، اما بسیاری از داروهای طب غربی در واقع مشتقی از همین گیاهان هستند، با این تفاوت که بهخاطر وجود برخی عناصر دیگر که تأثیر سرعت بخشیدن به مداوا را دارند، این داروها شامل عوارض جانبی نیز هستند.
اپکتایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.