Search
Asset 2

کشته شدن ۱۲ داعشی در افغانستان

اپک تایمز فارسی

مقامات افغانستان اعلام کردند که طی درگیری مسلحانه بین نیروهای امنیتی و اعضای گروه تروریستی داعش، در ولایت ننگرهار، دست کم ۱۲ نفر از اعضای داعش کشته شدند.

«عطااله خوگیانی»، سخنگوی والی روز جمعه گفت که طی عملیات انجام شده توسط نیروهای افغان، در اچین واقع در شرق کابل، ۱۲ نفر از اعضای داعش کشته شده و پنج تن دیگر زخمی شدند.

به گفته وی، در این عملیات که چند ساعت ادامه داشت، سه سرباز افغان نیز زخمی شدند.

روز ۱۵ آبان نیز «حاجی غالب»، فرماندار اچین اعلام کرد که در جریان یک عملیات ضد تروریستی ۳۲ نفر از اعضای داعش کشته و یک ایستگاه رادیویی که برای ارتباط با اعضای این گروه در سوریه و عراق استفاده می‌شد، از بین رفت.

در ماه‌های اخیر در برخی از مناطق ولایت ننگرهار تعداد نیروهای داعش افزایش یافته است. اچین و کوت در این ولایت از مناطقی هستند که برای نخستین بار نیروهای داعش جنگ علیه نیروهای افغان را آغاز کردند.

با ظهور داعش در افغانستان، برخی از نیروهای طالبان جذب این گروه شده‌‏اند.

اپک‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌‌‌‌‌‌‌‏شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی