Search
Asset 2

ژنرال میلی: جنگ اوکراین بسیار بیشتر از حد انتظار طول خواهد کشید

تصرف ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالات‌متحده سوم نوامبر گفت بعید است چین در آینده‌ای نزدیک اقدام به استفاده از نیروی نظ
ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا (Patrick Semansky/Pool/Getty Images)

ژنرال ارشد آمریکایی تصدیق کرد که معتقد است جنگ روسیه و اوکراین بسیار بیشتر از آنچه قبلاً پیش بینی می‌شد ادامه خواهد داشت و به یک «درگیری طولانی» تبدیل خواهد شد.

ژنرال مارک ای. میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش، در جلسه استماع نیروهای مسلح مجلس در روز سه شنبه در پاسخ به سوال نماینده مجلس بیل کیتینگ (دموکرات ماساچوست.) گفت: «اگرچه یک ماه بیشتر از جنگ گذشته است، اما از جنگ زمینی در اوکراین خیلی باقی مانده است. اما من فکر می‌کنم که این یک درگیری بسیار طولانی است و فکر می‌کنم حداقل در سال‌ها اندازه گیری می‌شود. حدود یک دهه را نمی‌دانم، اما مطمئناً حداقل برای سال‌ها.»

اعضای کنگره همچنین میلی را تحت فشار قرار دادند که آیا ایالات متحده می‌توانست قبل از تهاجم روسیه در ۲۴ فوریه اقدامی انجام دهد یا خیر. ژنرال اشاره کرد که تنها راه برای بازدارندگی روسیه فرستادن نیروهای آمریکایی به اوکراین بوده است، که یک عضو ناتو نیست.

در اوایل فوریه، قبل از اینکه روسیه نیروهای خود را از مرز به اوکراین بفرستد، میلی به قانونگذاران مجلس نمایندگان گفت که بر اساس گزارش‌ها، مسکو می‌تواند تنها در «۷۲ ساعت» کی‌یف، پایتخت را تصرف کند. اپک تایمز برای اظهار نظر با وزارت دفاع تماس گرفته است.

میلی گفت: «این یک هدف بلندمدت او [پوتین] بوده که به سال‌ها قبل بازمی‌گردد. من فکر می‌کنم ایده بازدارندگی پوتین از حمله به اوکراین – بازدارندگی او توسط ایالات متحده – مستلزم استفاده از نیروهای نظامی ایالات متحده بود و خطر درگیری مسلحانه با روسیه را به همراه داشت، که من توصیه نمی‌کنم.»

میلی افزود که تحریم‌های اقتصادی «کارنامه بسیار ضعیفی در بازدارندگی تجاوز دارند»، اما او افزود که آنها در تحمیل هزینه‌های قابل توجهی علیه مسکو موفق شده‌اند.

از زمان شروع تهاجم، ایالات متحده، بریتانیا و اتحادیه اروپا. دولت، بخش‌های بانکی و مالی روسیه و مقامات ارشد و اعضای خانواده‌شان را در واکنش به این جنگ تحریم کرده‌اند.

او خاطرنشان کرد: «هدف تحریم‌ها تحمیل هزینه‌های قابل توجه بر روسیه است، این هزینه‌های قابل توجه، تحریم‌ها در ترکیب با کنترل صادرات، اینطور که ما صحبت می‌کنیم، کمر اقتصاد روسیه را می شکند.»

میلی همچنین به سوالاتی در مورد اینکه چه سیستم‌های تسلیحاتی در اختیار ارتش اوکراین قرار می گیرد، و اینکه آیا سلاح‌ها و تجهیزات بیشتری ارائه خواهد شد یا خیر پاسخ داد. مقامات ارشد دولت بایدن و پنتاگون گفته‌اند که ایالات متحده نیروهای خود را به اوکراین نمی‌فرستد زیرا خطر یک درگیری گسترده‌تر با روسیه، یک کشور مجهز به سلاح هسته‌ای را در پی خواهد داشت.

مطالب دیگر:

صادرات گاز روسیه با وجود سررسیدن ضرب‌الاجل پوتین ادامه می‌یابد

زلنسکی: اگر شورای امنیت سازمان ملل اقدامی علیه مسکو انجام ندهد باید منحل شود

دیدگاه: پاپ فرانسیس باید به نفع کلیسا از سمت خود استعفا بدهد

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی