Search
Asset 2

مترجم اسکایپ راه‌‌‌‏اندازی شد

(screenshot/Youtube)
(screenshot/Youtube)
مترجم اسکایپ راه‌‌‌‏اندازی شد

شرکت مایکروسافت با راه‌‌‌‏اندازی یک نسخه‌‌‌‏ی آزمایشی از مترجم اسکایپ، که بین زبان‌های‌‌‌‏ اسپانیایی و انگلیسی ترجمه‌‌‌‏ی زنده می‌‌‌‏کند، یک گام به ترجمه‌‌‌‏ی هم زمان زبان‌‌‌‏ها نزدیک‌‌‌‏تر شده است.

به گزارش بی‌‌‌‏بی‌‌‌‏سی، در برنامه‌‌‌‏ی آزمایشی این نرم‌افزار دانش‌‌‌‏آموزان مدرسه‌‌‌‏ای در مکزیکوسیتی با زبان اسپانیایی با دانش‌‌‌‏آموزانی در تاکومای واشنگتن که با زبان انگلیسی صحبت می‌‌‌‏کردند به طور هم‌زمان گفتگو کردند.

این برنامه در آینده این امکان را فراهم می‌‌‌‏کند که کاربران به زبان خودشان صحبت کنند و بتوانند گفتگوهای دیگران را به هر زبانی که هست ترجمه شده بشنوند.

به گفته‌ی «گوردیپ پال»، یکی از کارکنان شرکت مایکروسافت، دیگر جغرافیا و زبان مانع ارتباط نخواهد شد و اسکایپ به مردم سراسر جهان امکان می‌دهد بدون این موانع با یکدیگر تماس بگیرند، با هم ارتباط داشته باشند و همکاری کنند.

او این دستاورد را نتیجه‌‌‌‏ی یک سرمایه‌‌‌‏گذاری ۱۰ ساله دانست.

در حال حاضر اسکایپ به کاربرانی که عضو مترجم اسکایپ هستند این امکان را می‌‌‌‏دهد که ترجمه‌‌‌‏ی پیغام‌‌‌‏های متنی را به طور همزمان به ۴۰ زبان داشته باشند.

به گفته‌‌‌‏ی مایکروسافت هر ماه بیش از ۳۰۰ میلیون نفر از از اسکایپ استفاده می‌‌‌‏کنند و روزانه کاربران این نرم‌‌‌‏افزار بیش از ۲ میلیارد دقیقه  تماس صوتی برقرار می‌‌‌‏کنند.

کاربران این نرم‌‌‌‏افزار می‌‌‌‏توانند از طریق اینترنت به صورت رایگان با یکدیگر ارتباط متنی، صوتی و تصویری برقرار کنند، ولی ارتباط از طریق این نرم افزار با تلفن‌‌‌‏های معمولی با پرداخت پول امکان پذیر است.

شرکت مایکروسافت که از بزرگ‌‌‌‏ترین شرکت‌‌‌‏های کامپیوتری جهان است، این نرم‌‌‌‏افزار را به قیمت ۸.۵ میلیارد دلار خریداری کرد.

اپک‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی