Search
Asset 2

۶۰ نفر در جریان اعتراض به عملیات مهاجرتی در سان‌فرانسیسکو بازداشت شدند

به گفته پلیس، بعضی از معترضان اقدام به حمله فیزیکی و تخریب اموال عمومی کردند و تنش بالا گرفت.
رویارویی معترضان با مأموران پلیس در سان‌فرانسیسکو در تصویری که از روی ویدئو برداشته شده است؛ ۸ ژوئن ۲۰۲۵. (AP/Screenshot via The Epoch Times)

به گفته پلیس، بعضی از معترضان اقدام به حمله فیزیکی و تخریب اموال عمومی کردند و تنش بالا گرفت.

به گزارش اداره پلیس سان‌فرانسیسکو، دست‌کم ۶۰ نفر در روز یک‌شنبه در جریان اعتراض به عملیات مهاجرتی فدرال در سان‌فرانسیسکو، که به خشونت کشیده شد، بازداشت شدند.

بعضی از معترضان اقدام به حمله فیزیکی و تخریب اموال عمومی کردند و تنش بالا گرفت. متعاقب این اقدامات، پلیس تجمع را غیرقانونی اعلام کرد. براساس بیانیه پلیس، بسیاری از افراد پس از اعلام غیرقانونی بودن تجمع متفرق شدند.

با این‌حال، شماری از معترضان از ترک محل خودداری کردند و درحالی‌که به سمت خیابان‌های مارکت و کرنی می‌رفتند، به اقدامات غیرقانونی خود ادامه دادند و به تخریب ساختمان‌ها و یک خودروی گشتی پلیس سان‌فرانسیسکو پرداختند.

به گزارش اداره پلیس سان‌فرانسیسکو، معترضانی که از دستور پایان تجمع سرپیچی کردند، بازداشت شدند. سه افسر پلیس در جریان این حادثه مجروح شدند که یکی از آن‌ها برای دریافت مراقبت‌های پزشکی به بیمارستان انتقال یافت. پلیس همچنین یک قبضه سلاح گرم را در محل تجمع کشف و ضبط کرد.

براساس بیانیه پلیس، «مردم همیشه آزادند که در سان‌فرانسیسکو از حقوق متمم اول قانون اساسی استفاده کنند، اما اعمال خشونت به‌ویژه علیه مأموران پلیس سان‌فرانسیسکو غیرقابل قبول است.» پلیس افزود که تحقیقات درباره این حادثه همچنان ادامه دارد.

تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، نشان می‌دهند که مأموران پلیس با لباس ضدشورش در برابر معترضان صف‌آرایی کرده‌اند تا از پیشروی افرادی که در مقابل ساختمان اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در سان‌فرانسیسکو تجمع کرده بودند جلوگیری کنند.

دنیل لوری، شهردار سان‌فرانسیسکو، اعلام کرد که اعتراضات «پایان یافته» و شهرداری درحال پاکسازی شهر و  ازسرگیری کامل خدمات حمل‌ونقل عمومی است.

لوری در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که شهرداری «هرگز رفتارهای خشونت‌آمیز و خرابکارانه را تحمل نخواهد کرد» و افزود: «درحالی‌که جمعیت متفرق می‌شد، گروهی باقی ماندند و به مأموران پلیس آسیب رساندند، وسایل حمل‌ونقل عمومی را تخریب کردند و شیشه فروشگاه‌های محلی را شکستند.»

رویارویی معترضان با مأموران پلیس در سان‌فرانسیسکو در تصویری که از روی ویدئو برداشته شده است؛ ۸ ژوئن ۲۰۲۵. (AP/Screenshot via The Epoch Times)

اعتراض‌ها به عملیات اداره مهاجرت اولین‌بار در روز ۶ ژوئن در لس‌آنجلس آغاز شد. پیش‌تر ده‌ها مهاجر غیرقانونی در چارچوب عملیات اخراج گسترده دولت ترامپ در لس‌آنجلس بازداشت شده بودند. اعتراض‌ها به‌صورت پراکنده در نیویورک و سان‌فرانسیسکو ادامه یافتند.

با ادامه اعتراضات در سومین روز متوالی، مقامات نیروهای گارد ملی را در روز ۸ ژوئن به لس‌آنجلس اعزام کردند. اداره پلیس لس‌آنجلس اعلام کرد که چندین نفر در جریان اعتراضات گزارش دادند که فروشگاه‌شان غارت شده است.

دونالد ترامپ به کریستی نوم، وزیر امنیت داخلی، پیت هگست، وزیر دفاع، و پم باندی، دادستان کل کشور، دستور داد که «برای رهایی لس‌آنجلس از هجوم مهاجران» و خاتمه دادن به ناآرامی‌ها اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند.

او در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «لس‌آنجلس که زمانی جزو شهرهای بزرگ آمریکا به شمار می‌آمد، اکنون به دست مهاجران غیرقانونی و مجرمان اشغال شده است. نظم و قانون از نو برقرار می‌شود، مهاجران غیرقانونی اخراج می‌شوند و لس‌آنجلس آزاد خواهد شد.»

گوین نیوسام، فرماندار کالیفرنیا، در روز ۸ ژوئن اعلام کرد که به‌طور رسمی از دولت ترامپ خواسته که نیروهای اعزامی را از لس‌آنجلس خارج کرده و دستور بازگشت آن‌ها را صادر کند.

گوین نیوسام گفت: «تا زمانی که ترامپ مداخله نکرده بود، هیچ مشکلی نداشتیم. این اقدام به منزله نقض فاحش حاکمیت ایالت کالیفرنیا است، باعث تشدید تنش‌ها می‌شود و نیروها را از جایی که واقعاً به آن‌ها نیاز داریم دور می‌کند.»

دست‌کم ۲۷ نفر در روز ۷ ژوئن در جریان اعتراضات بازداشت شدند. در سومین روز اعتراضات در لس‌آنجلس، نیروهای گارد ملی با معترضان درگیر شدند. چنان‌که از تصاویر پیداست، نیروهای گارد ملی به سمت معترضانی که درحوالی یک ساختمان فدرال تجمع کرده بودند، گاز اشک‌آور شلیک کردند.

این رویارویی از مقابل بازداشتگاه متروپولیتن در مرکز لس‌آنجلس آغاز شد؛ جایی که گروهی از معترضان به نیروهای گارد ملی که دوشادوش یکدیگر پشت سپرهای پلاستیکی صف‌آرایی کرده بودند، اهانت می‌کردند. دست‌کم چهار خودروی بدون راننده شرکت ویمو در حوالی مرکز شهر به آتش کشیده شدند. در طول شب از نارنجک‌های نورزا برای کنترل جمعیت استفاده شد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی