Search
Asset 2

اذعان یک عضو شورای نگهبان درباره امکان گرفتار شدن جمهوری اسلامی به سرنوشت سوریه

مهدی شب‌زنده‌دار، عضو شورای نگهبان گفته است که امکان دارد جمهوری اسلامی نیز در اثر «بی‌توجهی مسئولان و گروهی از مردم» به وضعیت سوریه گرفتار شود.
مهدی شب‌زنده‌دار. (Social Media)

مهدی شب‌زنده‌دار، عضو شورای نگهبان گفته است که امکان دارد جمهوری اسلامی نیز در اثر «بی‌توجهی مسئولان و گروهی از مردم» به وضعیت سوریه گرفتار شود.

او در درس خارج فقه خود در قم با اشاره به راهپیمایی طرفداران جمهوری اسلامی در نهم دی ۱۳۸۸ مدعی شد که در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، هر گاه خطری نظام جمهوری اسلامی را تهدید کرده است، «مردم در میدان‌ها حاضر شده‌ و وفاداری خود را به آرمان‌های نظام اسلامی نشان داده‌اند.»

به گفته او، آزادی‌هایی که برخی افراد مطالبه می‌کنند، «زیان‌های زیادی» ممکن است برای نظام جمهوری اسلامی داشته باشد و باعث «کم‌توجهی» جوانان، دختران و پسران به «انقلاب اسلامی» شود.

این عضو شورای نگهبان ادامه داد: «ممکن است در اثر بی‌توجهی مسئولین و گروهی از مردم کار به جایی برسد که مانند آن را در سوریه دیدیم.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی