Search
Asset 2

حمله به دادگستری زاهدان؛ ۹ کشته و ۲۲ زخمی برجا گذاشت

در یک حمله مسلحانه به ساختمان دادگستری استان سیستان و بلوچستان در شهر زاهدان دست‌کم ۹ نفر کشته و بیش از ۲۲ نفر دیگر مجروح شدند.
(Social Media)

در یک حمله مسلحانه به ساختمان دادگستری استان سیستان و بلوچستان در شهر زاهدان دست‌کم ۹ نفر کشته و بیش از ۲۲ نفر دیگر مجروح شدند.

براساس گزارش‌ها، گروه «جیش‌العدل» با انتشار بیانیه‌ای در روز شنبه ۲۶ ژوئیه (۴ مرداد)، مسئولیت این حمله را پذیرفت.

به گزارش رسانه‌های داخلی، مهاجمان مسلح در ساعات اولیه صبح وارد ساختمان دادگستری شدند و به‌صورت مستقیم به اتاق قضات حمله کردند.

خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران، از کشته شدن سه نفر از مهاجمان خبر داده و نوشته است که در جریان این حمله صدای تیراندازی و چند انفجار مهیب از اطراف ساختمان شنیده شده است.

خبرگزاری تسنیم تعداد کشته‌شدگان را شش نفر و زخمی‌ها را ۲۲ نفر اعلام کرد و اوضاع شهر زاهدان پس از این اتفاق را «عادی و آرام» خواند.

به گفته وب‌سایت خبری حال‌وش، درگیری‌ها از حوالی ساعت ۸:۵۰ صبح روز شنبه ۴مرداد آغاز شد و مهاجمان علاوه بر تیراندازی، حملات خمپاره‌ای نیز به ساختمان دادگستری انجام داده‌اند.

حال‌وش همچنین افزود که نیروهای امنیتی از بالای ساختمان‌های مجاور اقدام به تیراندازی کرده‌اند و جو امنیتی سنگینی در اطراف منطقه حاکم است.

گروه «جیش‌العدل» در بیانیه‌ای این عملیات را «بازوی عدالت» نامیده است.

در بخشی از بیانیه گروه جیش‌العدل آمده است که این حمله در واکنش به آن‌چه «صدور احکام اعدام، بازداشت علمای اهل سنت، و تخریب مساجد و منازل مردم بلوچ» توسط قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران توصیف شده، صورت گرفته است.

این گروه در سال‌های گذشته نیز مسئولیت حملات متعددی علیه نیروهای امنیتی و نظامی جمهوری اسلامی در جنوب شرق ایران را برعهده گرفته است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی