دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا اعلام کرد حملات برنامهریزیشده آمریکا به اهدافی در ایران را که قرار بود شامگاه پنجشنبه به وقت شرق آمریکا انجام شود، لغو کرده است؛ زیرا به گفته او، طرفها به توافق نزدیک شدهاند.
ترامپ ۱۱ ژوئن (۲۱ خرداد) در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «با توجه به اینکه گفتوگوها با جمهوری اسلامی به بالاترین سطوح رهبری در ایران منتقل شده و مورد تأیید قرار گرفته است، من به عنوان رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، حملات و بمبارانهای برنامهریزیشده به ایران برای امشب را لغو کردهام.»
او افزود: «مباحثات و نکات نهایی، چه از نظر کلیات و چه از نظر جزئیات، مورد تأیید همه طرفهای درگیر قرار گرفته است؛ از جمله ایالات متحده، اسرائیل، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، ترکیه، پاکستان، بحرین، کویت، اردن، مصر و دیگران.»
ترامپ همچنین گفت محاصره دریایی همچنان بهطور کامل برقرار خواهد ماند تا زمانی که این توافق نهایی شود.
او افزود: «زمان و مکان امضای توافق بهزودی اعلام خواهد شد.»
دونالد ترامپ ساعاتی پیش اعلام کرده بود که آمریکا امشب (به وقت شرق آمریکا) ضربه بسیار سخت به حکومت ایران وارد خواهد کرد و در آیندهای نهچندان دور نیز زیرساختهای نفتی را در اختیار خواهد گرفت.

















