Search
Asset 2

مایک والتز: همه گزینه‌ها روی میز است؛ گفت‌وگوها با جمهوری اسلامی در همه سطوح ادامه دارد

مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل، اعلام کرد که رئیس‌جمهور ایالات متحده همچنان همه گزینه‌ها را درباره جمهوری اسلامی روی میز نگه داشته و گفت‌وگوها میان دو طرف در همه سطوح، از مذاکرات فنی تا بالاترین سطوح سیاسی، ادامه دارد.
مایک والتز، سفیر آمریکا در سازمان ملل.(Anna Moneymaker/Getty Images)

مایک والتز، سفیر ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد، در گفت‌و‌گو با شبکه خبری شبکه ان‌بی‌سی نیوز ضمن رد گزارش‌ها درباره ناتوانی نظامی آمریکا، تأکید کرد که ارتش ایالات متحده تجهیزات لازم برای ادامه عملیات را در اختیار دارد و در عین حال گفت رئیس‌جمهور آمریکا همچنان همه گزینه‌ها را درباره جمهوری اسلامی روی میز نگه داشته است.

مجری برنامه با اشاره به گزارش ان‌بی‌سی نیوز مبنی بر اینکه پنتاگون به دلیل کاهش ذخایر، در حال سهمیه‌بندی برخی تسلیحات دفاعی است، از والتز پرسید آیا آمریکا به دلیل کاهش موجودی انبارهای نظامی از انجام حملات گسترده‌تر نظامی عقب‌نشینی کرده است یا خیر.

والتز در پاسخ گفت: « باید کمی به عقب برگردیم. بخش بزرگی از ذخایر ما کاهش یافت؛ نه‌فقط به‌دلیل آنچه طی چهار یا پنج سال گذشته به اوکراین ارسال کردیم، بلکه دولت کنونی نیز وضعیتی را به ارث برد که ذخایر آن کاهش یافته بود. پیت هگست، وزیر دفاع، نه‌تنها با پیامدهای ارسال تسلیحات به اوکراین، بلکه با تبعات نبرد مداوم علیه حوثی‌ها در دوران دولت بایدن و همچنین ارتشی که در آن دوره با کاهش توان و ذخایر روبه‌رو شده بود، مواجه شد.»

او افزود دولت در کنار افزایش بودجه دفاعی، به سمت استفاده از مهمات ارزان‌تر و فناوری‌های جدید حرکت کرده و هم‌زمان در حال بازسازی توان نظامی ایالات متحده است.

مجری بار دیگر تأکید کرد که با وجود این توضیحات، ذخایر تسلیحاتی آمریکا در حال حاضر کاهش یافته است، اما والتز گفت: «می‌خواهم کاملاً روشن بگویم؛ ارتش آمریکا هر آنچه را که برای اجرای مؤثر این عملیات نیاز دارد، در اختیار دارد.» او افزود این موضوع را از همه مسیرهای ممکن بررسی و راستی‌آزمایی کرده است. همچنین افشای اطلاعات مربوط به وضعیت ذخایر نظامی را محکوم کرد و گفت افرادی که این اطلاعات را درز داده‌اند، «شایسته زندانی شدن هستند.»

در بخش دیگری از این مصاحبه، مجری از والتز پرسید آیا رئیس‌جمهور آمریکا فعلاً تصمیم گرفته از تشدید تنش خودداری کند یا خیر.

والتز در پاسخ گفت: «تا این حد پیش نمی‌روم که چنین چیزی بگویم. رئیس‌جمهور همه گزینه‌ها را روی میز نگه داشته است.»

او افزود که با مذاکره‌کنندگان آمریکایی و همچنین پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، گفت‌وگو کرده و به گفته او، رئیس‌جمهور در حال حاضر به روند مذاکرات فرصت داده است.

والتز گفت گفت‌وگوها همچنان ادامه دارد و «در همه سطوح» جریان دارد؛ از مذاکرات فنی گرفته تا بالاترین سطوح در دولت‌های جمهوری اسلامی و ایالات متحده.

او همچنین مدعی شد که در داخل جمهوری اسلامی اختلافات و کشمکش‌های داخلی وجود دارد و گفت برخی مقام‌ها در انتظار رهنمود رهبر جمهوری اسلامی هستند، در حالی که گروهی دیگر خواهان حرکت در مسیری متفاوت‌اند. به گفته والتز، این اختلافات داخلی، دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک معقول را با دشواری زیادی روبه‌رو کرده است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی