Search
Asset 2

پزشکیان: مساله فلسطین یکی از اولویت‌های اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی است

مسعود پزشکیان، رئیس‌ جمهوری اسلامی از آزادسازی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران خبر داد.
(Jamaran.ir)

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی در گفتگو با رهبر جدید حماس گفت که مساله فلسطین، یکی از اولویت‌های اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی است و جنگ اخیر در ایران باعث خارج شدن مساله فلسطین از دستور کار تهران نشده است.

براساس گزارش ایسنا، پزشکیان روز چهارشنبه ۱۴ مرداد به خلیل الحیه، رهبر جدید حماس و رئیس دفتر سیاسی این گروه اظهار داشت جمهوری اسلامی از هر «تدبیر، ابتکار و تصمیمی» که رهبران فلسطینی در روند مذاکرات اتخاذ کنند، حمایت خواهد کرد.

او افزود با وجود تنش‌های جمهوری اسلامی با ایالات متحده و حملات اخیر آمریکا و اسرائیل به اهدافی در ایران،‌ مسئله فلسطین همچنان از نگاه سران جمهوری اسلامی دور نمانده و جایگاه خود را در سیاست خارجی کشور حفظ کرده است.

حماس، بر اساس بیانیه‌ای که ۲۹ تیرماه امسال منتشر کرده بود، خلیل الحیه را به عنوان رهبر جدید خود معرفی کرد. 

خلیل الحیه در سال‌های اخیر ریاست هیئت مذاکره‌کننده حماس با اسرائیل از طریق میانجیگری قطر، مصر و ایالات متحده درباره آتش‌بس در غزه بر عهده داشته است.

دونالد ترامپ پیش‌تر در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشته بود که «هیئت صلح» به توافقی «تاریخی» برای «خلع سلاح کامل حماس و همه گروه‌های مسلح دیگر در غزه» دست یافته است.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی