Search
Asset 2

شین از تحقیقات کمیسیون تجارت فدرال آمریکا خبر داد؛ افت ۱۴ درصدی فروش در بازار آمریکا

قانون‌گذاران مجلس نمایندگان آمریکا از فروشگاه اینترنتی ‌شین خواستند که توضیح دهد چگونه عروسک‌های جنسی با ظاهر کودکانه روی فروشگاه آنلاین این شرکت عرضه شده است.
(Kiran Ridley/Getty Images)

شرکت خرده‌فروشی آنلاین شین (Shein) که در چین تأسیس شده، اعلام کرد تحت تحقیقات کمیسیون تجارت فدرال آمریکا (اف‌تی‌سی) قرار دارد؛ پرونده‌ای که ممکن است این شرکت را به پرداخت مبالغ قابل‌توجهی محکوم کند. این افشا در حالی صورت گرفته که فروش شین در آمریکا ۱۴.۳ درصد کاهش یافته و این شرکت پس از ناکامی در عرضه سهام در بورس‌های نیویورک و لندن، اکنون برای ورود به بورس هنگ‌کنگ آماده می‌شود.

شین جزئیات این تحقیقات را در پیش‌نویس اسناد عرضه اولیه سهام خود در بورس هنگ‌کنگ منتشر کرده است؛ اسنادی که همچنین از افزایش فشارهای حقوقی و نظارتی علیه این شرکت در آمریکا و اروپا پرده برمی‌دارد.

بر اساس این گزارش، درآمد شین از بازار آمریکا در سه‌ماهه نخست سال ۲۰۲۶ از ۲.۴ میلیارد دلار در مدت مشابه سال قبل، به ۲ میلیارد دلار کاهش یافته است.

این شرکت اعلام کرد تغییرات تعرفه‌ای آمریکا در نیمه دوم سال ۲۰۲۵ و سه‌ماهه نخست ۲۰۲۶، به فروش آن در بازار آمریکا آسیب زده است.

شین در همین دوره همچنین ۹۹ میلیون دلار زیان خالص ثبت کرد؛ در حالی که یک سال قبل ۳۹۵ میلیون دلار سود خالص گزارش کرده بود. درآمد عملیاتی شرکت نیز بیش از ۲۵ درصد کاهش یافت و هم‌زمان هزینه‌های ارسال کالا و بازاریابی افزایش پیدا کرد.

اسناد منتشرشده نشان می‌دهد شین در اروپا نیز با تحقیقات متعددی درباره فروش کالاهای غیرقانونی، شیوه عملکرد پلتفرم آنلاین و انتقال داده‌های کاربران اروپایی به چین روبه‌رو است.

در آمریکا نیز دادستان کل تگزاس از شین به اتهام عرضه محصولات حاوی مواد سمی و نقض حریم خصوصی کاربران شکایت کرده و در کالیفرنیا نیز یک دادخواست گروهی، این شرکت را به استفاده از قیمت‌های مرجع گمراه‌کننده برای بزرگ‌نمایی میزان تخفیف‌ها متهم کرده است.

شین اعلام نکرده است که آیا پرونده‌های آمریکا یا تحقیقات اف‌تی‌سی در ذخیره مالی حدود ۸۰ میلیون دلاری این شرکت برای دعاوی حقوقی و نظارتی منظور شده‌اند یا خیر.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی