Search
Asset 2

۱۱ منطقه جدید با خطر گسترش بیماری لایم در استان مانیتوبا شناسایی شد

پشت زانوی بیمار بر اثر بیماری لایم
پشت زانوی بیمار بر اثر بیماری لایم (Photo By Getty Images)
پشت زانوی بیمار بر اثر بیماری لایم
پشت زانوی بیمار بر اثر بیماری لایم (Photo By Getty Images)

استان مانیتوبا در کانادا روز جمعه اعلام کرد که گسترش کنه پامشکی با گسترش در محدوده جغرافیایی شمال و غرب این استان شناسایی شد.

با توجه برنامه سالانه نظارت استان، خطر انتقال بیماری از طریق نیش کنه در این مناطق بیشتر است. از جمله بیماری‎های منتقل شده توسط این نوع کنه می‌‌‏توان به بیماری‌‌‏های آناپلاسموز، بابزیوز و بیماری لایم اشاره کرد.

ساس یا کنه «Blacklegged» موجود در مناطق در معرض خطر به احتمال بیشتری حامل عامل بیماری هستند؛ در حالی که کنه‌‌‏ها در خارج از این مناطق دارای خطر انتقال پایین‌‌‏تری هستند.

مسئولین استان در این مورد اعلام کردند: «تا به امروز، ۱۱ مورد تایید شده و موارد احتمالی بیماری لایم در سال ۲۰۱۵ گزارش شده است.»

از سال ۲۰۰۹، در مجموع ۶۷ مورد در مانیتوبا تایید شده است.

بیماری لایم اغلب در مناطق جنگلی و مناطق با پوشش گیاهی گسترش می‌‌‏یابد.

ساکنین مانیتوبا با انجام اقدامات احتیاطی زیر می‌‌‏توانند خطر ابتلا به بیماری را به حداقل برساند:

  • استفادهمناسب از مواد دافعکنهبر طبقدستورات روی برچسب آن روی پوست ولباس
  • کودکان و حیوانات خانگی خود را درخارج از خانه کنترل کنید.
  • در صورت مشاهده کنه بر رویافراد خانه و حیوانات خانگی فورا آن رااز بین ببرید.
  • درمرکزمسیرهای پیاده روی راه بروید.
  • از شلوارهای بلند وپیراهن آستین بلند استفاده کنید.
  • پوشش گیاهی اطراف خانه را حدالامکان کوتاه شده و کم پشت نگه دارید. محیط هایمرطوبمحیط مناسبی برایبقاکنه است.

افرادی که فکر می‌‌‏کنند ممکن است به یک بیماری منتقله از راه کنه مبتلا شدند باید به دکتر مراجعه کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیماری لایم و مشاهده مناطق جدید با خطر ابتلا به بیماری لایم می‌‌‏توانید به سایت www.gov.mb.ca/health/lyme.html مراجعه کنید.

اپک‌‌‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

اخبار بیشتر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی