رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از مزایده اموال «کوروش کمپانی» با دستور قضایی خبر داد و گفت عواید حاصل از این مزایده که شامل داراییهای این شرکت است، به مالباختگان کوروش کمپانی بازمیگردد.
عبدالمجید اجتهادی افزود که این مزایده شامل بیش از ۱۰۷ دستگاه خودروی سواری، ۲۳۲ دستگاه ماشینآلات راهسازی، ۵۰ دستگاه موتور سیکلت و همچنین اقلام مختلفی از قبیل لوازم خانگی و کالاهای سریع الفساد است. بهطور کلی، اطلاعات و جزئیات حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان کالا به سامانه ستاد الکترونیکی دولت بارگذاری شده است.
اواخر اسفند سال گذشته اقدام شرکتی تحت عنوان «کوروش کمپانی» در فریب مردم و جمعآوری پول هنگفت با استفاده از خلاهای قانونی و تبلیغات هنرمندان و ورزشکاران سرشناس بازتاب گستردهای یافت و در شبکههای اجتماعی خبرساز شد.
رسانههای داخل ایران گزارش دادند که دفتر کوروش کمپانی که آیفون ۱۳ را ارزانتر از قیمت شرکت اپل تبلیغ میکرد، شبانه تخلیه شد و مدیران این شرکت متواری شدند و وبسایت این شرکت نیز از دسترس خارج شد.
مدیرکل ثبت شرکتهای سازمان ثبت اسناد درباره مطالب منتشر شده پیرامون شرکت کوروش کمپانی عنوان کرده بود که شرکتی با این نام در اداره کل ثبت شرکتها تاکنون به ثبت نرسیده و این نام توسط خود فرد جعل شده است.
آن زمان حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اعلام کرد که پنج نفر از عناصر اصلی در پرونده کوروش کمپانی دستگیر شدند و ۲۵ سلبریتی احضار شده و وجوهی بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومانی که آنها بابت تبلیغ این شرکت دریافت کرده بودند را به حساب قوهقضائیه واریز کردند. البته این چهرهها نیز ادعا کردند که برای یک شرکت دارای مجوز قانونی تبلیغ کرده بودند.
رحیمی در روزهای پایانی اسفند سال گذشته گفته بود که بالغ بر ۵۰۰۰ نفر در تهران و شهرستانها شکایت خود را در این زمینه ثبت کردند و رقم کلاهبرداری شده تا آن زمان بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام و تاکید شده بود که این رقم قطعی و نهایی نیست.