Search
Asset 2

بایدن وعده داد که در رقابت ریاست‌جمهوری باقی می‌ماند

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «فکر نمی‌کنم کسی بهتر از من برای ریاست‌جمهوری یا پیروزی در این رقابت وجود داشته باشد.»
گفت‌و‌گوی جو بایدن با مجری برنامه «این هفته»، جرج استفاناپولوس، در مدیسن، ویسکانسین، ۵ جولای ۲۰۲۴. (ABC via Getty Images)

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «فکر نمی‌کنم کسی بهتر از من برای ریاست‌جمهوری یا پیروزی در این رقابت وجود داشته باشد.»

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، روز جمعه گفت که برای انتخابات مجدد «در وضعیت خوبی» به سر می‌برد و معتقد است که بهترین نامزد دموکرات برای شکست رقیب و رئیس‌جمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ، محسوب می‌شود. رئیس‌جمهور آمریکا این اظهارات را در اولین مصاحبه تلویزیونی خود پس از مناظره هفته گذشته بیان کرد.

بایدن در مصاحبه با جرج استفاناپولوس از ای‌بی‌سی نیوز در ویسکانسین گفت: «آیا می‌توانم با سرعت هرچه تمام‌تر بدوم؟ خیر. اما هنوز در وضعیت خوبی به سر می‌برم.»

او گفت: «فکر نمی‌کنم کسی بهتر از من برای ریاست‌جمهوری یا پیروزی در این رقابت وجود داشته باشد.»

وقتی استفاناپولوس از او پرسید که آیا از توانایی ذهنی و جسمی لازم برای مدیریت چهار سال دوم ریاست‌جمهوری برخوردار است یا خیر، گفت: «اگر نبودم، نامزد نمی‌شدم.»

بایدن و رقیب جمهوری‌خواه او در ۲۷ ژوئن در اولین مناظره ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ در استودیوی سی‌ان‌ان در آتلانتا به مدت ۹۰ دقیقه با هم روبه‌رو شدند.

به دنبال این مناظره، برخی از نمایندگان دموکرات، رسانه‌ها و کارشناسان از بایدن خواستند از انتخابات کناره‌گیری کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به انتقاداتی که در رابطه با عملکرد او در مناظره مطرح شدند به ای‌بی‌سی گفت که «شب بدی بود» اما به این معنی نیست که مشکل خاصی دارد.

بایدن افزود که سرماخوردگی بسیار بدی را پشت سر گذاشت.

«خسته بودم. غرایزم را نادیده گرفتم. شب بدی بود.»

وقتی استفاناپولوس درباره اقدامات سناتور مارک وارنر (نماینده دموکرات ویرجینیا) در راستای اجماع گروهی از سناتورها برای مجاب کردن او به کناره‌گیری از دور رقابت پرسید، بایدن اظهار داشت که این‌طور فکر نمی‌کند اما نگران مخالفان هم نیست.

او گفت: «من و مارک دیدگاه متفاوتی داریم. برای او احترام قائل هستم.»

ای‌بی‌سی اعلام کرد که این مصاحبه ۲۲ دقیقه‌ای را بدون حذف یا ویرایش ضبط کرده است.

سخنرانی جو بایدن در گردهمایی انتخاباتی حامیان خود در مدرسه راهنمایی شرمن، در مدیسن، ویسکانسین، ۵ جولای ۲۰۲۴. (Scott Olson/Getty Images)

درحالی‌که تنها چهار ماه تا انتخابات سراسری باقی مانده، بایدن به ایالت حساس ویسکانسین سفر کرده است. بایدن ۸۱ ساله در جریان گردهمایی انتخاباتی مدیسن حرف‌های قبلی‌اش را تکرار کرد و به حامیان خود اطمینان داد که از نامزدی دموکرات‌ها انصراف نمی‌دهد.

«من نامزد حزب دموکرات هستم. من نامزد این حزب هستم، چرا که میلیون‌ها دموکرات در سراسر آمریکا مثل شما در انتخابات مقدماتی به من رأی دادند.»

«اما به نظر می‌رسد که بعضی‌ها به رأی شما اهمیتی نمی‌دهند. خوب، حدس شما چیست؟ آن‌ها سعی می‌کنند من را از دور رقابت کنار بگذارند. خوب، رک و راست می‌گویم. من در رقابت می‌مانم.»

بایدن در جریان گردهمایی انتخاباتی خود در ویسکانسین اعتراف کرد که صحبت‌هایی بعد از مناظره مطرح شده بود و به مخالفت با کسانی پرداخت که می‌گویند او باید از دور رقابت کنار برود.

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «اجازه نمی دهم یک مناظره ۹۰ دقیقه‌ای زحمات سه سال و نیم گذشته را به باد بدهد.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی