Search
Asset 2

سنتکام: مسیر ۱۰۰ کشتی تجاری در چارچوب محاصره ایران تغییر یافته است

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد نیروهای این کشور طی ۶۰ روز گذشته مسیر ۱۰۰ کشتی تجاری را از زمان ازسرگیری آنچه آمریکا «محاصره دیوار فولادی» علیه جمهوری اسلامی خوانده است، تغییر داده‌اند.
(Centcom/x.com)

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد نیروهای این کشور طی ۶۰ روز گذشته مسیر ۱۰۰ کشتی تجاری را از زمان ازسرگیری آنچه آمریکا «محاصره دیوار فولادی» علیه جمهوری اسلامی خوانده است، تغییر داده‌اند.

این نهاد نظامی روز شنبه ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که در این مدت، هیچ کشتی‌ای بدون اجازه نیروهای آمریکایی از این محاصره دریایی عبور نکرده است.

سنتکام همچنین تأکید کرد که نیروهای نظامی آمریکا همچنان با تمرکز کامل به اجرای این مأموریت ادامه می‌دهند.

سنتکام در زمان آغاز محاصره دریایی ایران از روز سه‌شنبه ۲۳ تیر، اعلام کرده بود که این محاصره شامل شناورهایی می‌شود که به بنادر و مناطق ساحلی ایران وارد می‌شوند یا از آن‌ها خارج می‌شوند و سایر کشتی‌هایی که ناقض محاصره نباشند، می‌توانند به تردد خود در آب‌های منطقه ادامه دهند.

نخستین دوره این محاصره دریایی ایران از دوشنبه ۲۴ فروردین تا روز پنج‌شنبه ۲۸ خرداد ادامه داشت و طی آن بیش از ۱۴۰ شناور در حال ورود به بنادر ایران یا خروج از آن‌ها رهگیری شدند.

محاصره دریایی بنادر ایران پیش‌تر با هدف اجرای کامل تحریم‌ها و محدودیت‌های دریایی علیه جمهوری اسلامی و ممانعت از ورود و خروج کشتی‌ها به ایران انجام شده بود.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی